Portaikko


Haastoin itseni viikon aluksi miettimään kodistamme tiloja, joita ei ole juurikaan blogin puolella nähty. No eihän näillä keleillä mitään enää illalla voi kuvata, mutta onneksi löysin kuva-arkistoista Riina Salokankaan ottamat kuvat kotimme portaikosta. Mittapuun nikkaroima, yläkerran lattiapinta-alaa toiveidemme mukaan tuhlaileva suora portaikko ei ole tainnut monesti blogin puolella esiintyä.

Kuvia katsellessa hoksasin, että voisin jossain vaiheessa kuvata blogiin meidän alakerran pikku wc:n. Wc:n sijoittuessa portaiden alle, jouduttiin tilaan tekemään vinokatto ja miettimään kalusteet pieneen tilaan sopiviksi. Miniveski suunniteltiin ensisijaisesti lastemme käyttöön ja tätä asiakaskuntaa se on hyvin palvellutkin.

Olisi kiva nähdä myös muiden bloggareiden kuvia kodin tiloista, joita tulee tulee nostettua blogiin harvemmin.

Talvisin terveisin,

Mervi


ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Onpahan todella kauniit portaat! Kiva idea, että kuvaisi vähän harvemmin näkyviä kulmia, meillä todin niiden piilotteluun on ihan hyvät syyt koska eivät ole useinkaan kuvauskelpoisia :-D

  VastaaPoista
 2. Kauniit viimeistellyt portaat ja nuo Aj-valaisimet sopivat täydellisesti tuohon. Meillä mennään yläkertaan,seinissä paneelit ja haluttais ne jo repiä pois...pitää vaan tuo isäntä saatua ekana ylipuhuttua, joka vaikein tehtävä :(.

  VastaaPoista
 3. Viistokattoinen pikkuvessa kiinnostaa paljon!! Meillä samanlainen tila (romuvarastona tällä hetkellä..) mutta lasten pikkukylppäriksi pitäisi se pikkuhiljaa taikoa... Kylpyammekin löytyy sieltä portaitten alta neljästä neliöstä..!

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisuudessaan kauniit ja selkeät portaat. <3

  VastaaPoista
 5. Kauniin yksinkertaiset portaat; ja noi valaisimet kruunaavat koko homman. Onko Petri sahannut tuon pölkyn ;o) ? Aika siistin pinnan on saanut hiottua, meillä on paljon krouvimpi versio...

  VastaaPoista
 6. Kaunis portaikko. Ja miten ihanan valoisa <3 Harmi, kun portaikon siirtäminen ei onnistu, olisin meilläkin taikonut portaat ulkoseinän viereen ja tehnyt ikkunan.

  VastaaPoista
 7. Kaunis portaikko! Kiva nähdä tällaisia kuvia, joita harvemmin näkee! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit