LoppiaisenaHeräiltiin myöhään kiekkovalvojaisten jälkeen. Minulle oli kerrottu edeltävänä päivänä, että lähdetään koko perhe jonnekin erikoiskirpparille Haikon kartanoon. En vieläkään tiedä mitä spesiaalia siinä kirpparissa oli, mutta ei se reissu ihan putkeen mennyt. Yritin hoputtaa perheen vauhdilla liikenteeseen, koska koin, että muutakin tekemistä olisi. Päästiin Porvooseen, julmetut autojonot. Saatiin pitkän odottelun jälkeen auto parkkiin, julmetut ihmisjonot, jotka eivät etene mihinkään. Joku kirpparilta pois tuleva tuumaili, että ei siellä enää mitään ole, ja ihmiset repivät tavaroita toistensa käsistä. Mahtoi olla poikani sanoin "special rare itemeitä" tarjolla. Paloi hihat melkein kuin Venäjän kapteenilla eilisessä pelissä, käännyttiin takaisin autolle. Porvoon Sinnen hampurilainen oli kuitenkin hyvä, joten ei nyt ihan turha keikka ollut.

Ja vielä kertaalleen, aivan mahtavaa, että junnut voittivat. Siis aivan mahtavaa.

Petri

Kommentit

 1. Oi ei, olisi kyllä harmittanut! Mutta toisaalta, varmaan kiva pieni reissu kuitenkin yhdessä! Ihanan tunnelmallinen kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi paskan kirpparin reissun pelasti Suomen leijonien mahtava peli, ihan huippua!
  Kivasti laitettu mukiin ranskalaiset, kiva idea...ei ole tullut vastaan meikäläiselle.Nyt onki hyvä syödä kunnon roska ruokaa, saa luitten ympärille vähän rasvaa...nimittäin luvattu tänne vielä muutamaksi päiväski kunnon pakkaskelejä.

  VastaaPoista
 3. Loistoreissu siis :) Noilla hamppareilla viimeistään tuli varmaan hyvä mieli... en varmaan ois saanut edes omaa perhettä lähtemään vapaapäivänä kirpparille eli propsit Merville :)

  VastaaPoista
 4. Oi ei, siellä oli kuulemma tosi pahat jonot! Olisitte poikenneet meillä :)

  VastaaPoista
 5. Meidän suunniteltu kirpparireissu tyssäsi siihen autojonoon, jonka näimme jo kodin ikkunasta... Eipä täällä usein sellaista ruuhkaa näe, joten päätimme pysyä kotona :D

  VastaaPoista
 6. Hei! Teidän kaunis keittiö on toiminut inspiraationa tehdessäni keittiötä uuteen kotiini. Voinko kysyä, että miten olette toteuttaneet keittiön laatikoiden avausmekanismin, kun siinä ei näy uria tai vetimiä? Onko pomppusysteemi? Oletteko tyytyväisiä? - Katriina

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit