Synttärit

Kaapelitehdas, Helsinki

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli

Street Food Carnival

 Crepetötterö

Tänään juhlittiin pienimuotoisesti meikäläisen synttäreitä. Varsinainen juhlapäivä on huomenna, mutta koska tiedossa on piiiitkä maanantai, ajattelimme aikaistaa päivällä. Vaimo oli keksinyt loistavan idean väistääkseen kokkailuja. Kaapelitehtaalla oli nyt viikonloppuna Street Food -häppeninki, ja sinne siis suuntasimme lounastamaan. Aina nälkäinen poikamme ilahtui suuresti, kerrankin tapahtuma, josta myös hän innostui.

Alkupalaksi sushit, väliruokana itämaista ja pääruoaksi juustoburgeri. Lapset kinusivat vielä itselleen jälkkäriksi tuollaiset lettutötteröt. Tuollaisia herkkuja voisi itsekin tehdä kesällä maalla. Konsepti vaikuttaa hyvältä, ja hyvältä kuulemma maistuivatkin, minä en maistiaisia saanut. Tapahtuma oli oikein mukava. Annokset ehkä hieman kalliita, mutta koska vaimo tarjosi, en valittanut. Herkuttelujen jälkeen viihdyin tovin jouluna hieman huonoissa merkeissä alkaneen, mutta sittemmin suotuisammin kehittyneen uuden harrastukseni parissa. Alla oleva pätkä kertoo mistä on kyse.
Mukavaa helmikuun alkua kaikille,

T:Petri

Kommentit

 1. Aika huikean näköistä! Onneksi kopteri pysyi tällä kertaa ilmassa...vai..? Edellinen juttu Pepen kommelluksista oli hervoton, karvaturri itse lienee sen jo unohtanut ja ainoa traumatisoitunut taho on syytön raksamiesparka.

  T. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pysynyt nyt paremmin ilmassa viimeaikoina, onneksi :)

   Poista
 2. Kyllä mies on terve kun se leikkii 😂
  Eikä tällä kertaa käynyt niin kuin Jethrolle...
  Hieno video ☺

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ja nainen kanssa, mä en siis tätä kommentointia handlaa...joka kerta tuplana...yritän parantaa tapani.
  Niin, ja onnittelut syntymäpäiväsankarille!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit