Lomalahjat


Minulla on ollut tapana ostaa itselle ja joskus miehellekin pieni lahja loman ja kesän kunniaksi. Tämänvuotinen lomalahja tai oikeammin lahjat löytyivät Ruotsista, jonne päädyimme tällä kertaa pojan futisturnauksen myötä. Pelejä oli mukavan harvakseltaan ja aikataulu muutenkin sen verran väljä, että ehdimme piipahtamaan muutamassakin siustusliikkeessä niin Västeråsissa kuin Tukholmassakin. Olohuoneen pöydällä koreilevat Skultuna Liljan kynttilänjalat ja Normann Copenhagenin Still vaasi löytyivät kivaan alehintaan, mikä teki sisustajan iloiseksi. 

Skultunan Liljat löytyivät Västeråsin lähistöllä sijaitsevasta Skultunan tehtaanmyymälästä. Kaunis ja inspiroiva kohde, kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos sillä suunnalla on liikenteessä. Petrillä oli kestämistä. Totesi, että ei ole koskaan kestänyt kynttilän jalkojen ostaminen näin kauaa :) Hyviä vaihtoehtoja vain oli liikaa, mutta lopulta, pitkän harkinnan jälkeen mukaan lähti kaksi liljaa. Täytyy ostaa syksyksi liljoihin sopivat kynttilät, kuvaan päätyneet ovat vähän turhan hentoiset. 

Vaasin bongasin Tukholman Illumsin alesta. Ja Petri, hän sai kesälahjaksi NK:lta Byredon tuoksun. Kyseli, että mitäs Rexonaa se tämä on. Vaikka varsin hyvin kyllä brändin tuntee ja tietää, mutta kunhan yritti esittää, ettei vaikuttaisi liian keikarilta. Rehellisyyden nimissä pitää vielä myöntää, että tuli se uusi tuoksu hankittua myös itselle.

Terkuin, Mervi


Kommentit

 1. Hei ja kiitos kun jaatte kauniin ja levollisen kotinne tänne. On niin inspiroivaa katsella kotianne ja myös sitä, että siinä on paljon muuttumattomia ajattomia elementtejä. Sitä ei tarvitse kaikkien ohimenevien tuulien mukaan muuttaa. Kotinne tuntuu kestävän kaikkia muotien heilahduksia juurevasti ja kauniisti....
  Haluaisin tietää tuossa viimeisessäkin postauksessa näkyvän kauniin keittiön kaihtimen merkin ja valmistajan.
  Kaunista kesää teidän perheelle!
  t. Riida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kauniisti kirjoitettu, kiitos! <3
   Keittiössä on screen kaihtimet. Päädyimme screeneihin, koska halusimme säilyttää tilassa ikkunoiden tarjoaman maiseman ja valoisuuden, mutta blokata häikäisyn ja kuumuuden. Tilasimme kaihtimet Espoolaisesta Gardin -liikkeestä (gardin.fi), mutta toimittajia on useita ja vaihtoehtoja löytyy googlaamalla. Aurinkoista kesää! M & P

   Poista
 2. Todella hieno vaasi! Teidän koti on muutenkin todella kaunis ja inspiroiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna kivoista sanoista! Tykkään itsekin maljakosta tosi paljon :)

   Poista
 3. Ihanat lahjat löysitte itsellenne Ruotsista! :) Vaasi muistuttaa vähän sitä uutta Marimekko maljakkoa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon näiden olevan pitkäikäisiä ellei koiruli onnistu huiskaisemaan maljakkoa lattialle ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit