Sisustustuliaisia Portugalista

Lomahuvilamme sijaitsee kahden kilometrin päässä Sesimbran keskustasta. Sesimbra on suhteellisen pieni kylä, mutta upeaa rantaviivaa täällä riittää silmän kantamattomiin. Paikka sijaitsee Setúbalin lahdella ja meri tarjoaa kalastuselinkeinon monille, joten hyviä kalaravintoloita ei ole vaikea löytää. Lissabonista ajaa Sesimbraan noin tunnissa ja kuuleman mukaan myös monet lissabonilaiset tykkäävät viettää lomaansa tällä alueella. 

Ennen matkaa osasin odottaa aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa sekä mukavaa tunnelmaa, mutta näiden lisäksi löysin Sesimbrasta myös varsin sympaattisen lifestyle puodin, Assucena:n. Puodin omistajan mukaan nettisivut ja -kauppa ovat työn alla. Yllätyksekseni löysin kaupasta kauniita ja laadukkaan oloisia villahuopia. Myynnissä olleet huovat valmistetaan Portugalin pohjoisosassa ja useat muutkin (ellei kaikki) myymälän tuotteista olivat portugalilaista alkuperää. 

Pitkällisen valintaprosessin päätteeksi poistuimme myymälästä kahden huovan, yhden keramiikkakulhon ja saippuan kera. Mietin juuri tätä kirjoittaessani, että joudun varmaan pyörähtämään liikkeessä uudemman kerran, niin kovasti jäi muutama asia mietityttämään. Miestä voi olla vaikea houkutella mukaan, Petri kun ei näyttänyt lainkaan innostuneelta kantaessaan huopakasseja kolmenkymmenen asteen kuumuudessa. No, toivottavasti hänkin ymmärtää ostosten hienouden viimeistään koleina syysiltoina, huovan lämmittäessä työviikosta väsyneitä jalkoja ja ihanan vaimon tarjoillessa lasillisen portviiniä viikonlopun kunniaksi. ;)

Aurinkoisin terveisin, Mervi


Voit seurata modernin puutalon tapahtumia Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit