Toinen adventti


Hyvää toista adventtia kaikille blogin lukijoille. Modernissa puutalossa päivä on kulunut leppoisasti kotioloissa, kynttilöitä poltellen ja joululauluja kuunnellen. Pojalla oli kaveri yökylässä ja yhteisen aamiaisen jälkeen nuoret miehet + Pepe siirtyivät man caven puolelle pelailemaan pleikalla. Pepe pitää itseään selkeästi yhtenä "nahkapojista" ja kiilasi sohvalla pelaajien väliin. Siinä se sitten älykkään oloisena katseli valkokangasta kuin olisi pelistä jotain ymmärtänyt. Toisinaan se silmäili poikia tarkkaavaisesti ja höristeli korviaan poikien sutkautuksille ja naurun purskahduksille. Koiruli oli  silmin nähden tyytyväinen aamupäivän ohjelmaan. 

Huomasin, että Netflixiin on tullut toinen kausi The Crown -sarjasta. Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabeth II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900 luvun jälkipuoliskoa. Ajattelinkin käytää loppuillan rentoutumalla sohvalla kuninkaallisten parissa, joulutorttuja ja pipareita napostellen. 

Ennen Netflix maratoonia testaan kuitenkin uusia hiustenhoitotuotteita joita hankin viikolla kampaajaltani. Olen käynyt samalla kampaajalla lähes kymmenen vuotta ja täytyy sanoa, että siinä on etunsa kuten tämäkin keskustelu osoittaa:

Simo "No niin, ensiksi me värjätään tämä tukka ja sitten mä leikkaan sen niinkuin tykkään!"
Minä "aha, ok!"

Mukavaa sunnuntai-iltaa,

Mervi :)

Kommentit

Suositut tekstit