Makuuhuoneen edullinen säilytysratkaisu


Siinä ne Lixhultit nyt ovat, Rouvan inspiraatio muuttui konkretiaksi hyvin nopeasti. Vaikein osa tätä projektia oli Ikeaan lähteminen, mutta kun lupasi tarjota lounaan, en voinut kieltäytyä. Tällä kertaa selvittiin hyvin kohtalaisella budjetilla, kolme kaappia maksoi yhteensä 90 euroa. Ei ollenkaan paha. Ja jos noihin kyllästyy, toimivat erittäin hyvin muissakin tiloissa, esimerkiksi pojan huoneen puolella. Mutta tuskinpa noita tarvitsee ihan heti siirrellä, sopivat oikein mukavasti makuuhuoneen uutteen ilmeeseen.

Päivän muista kohokohdista voi mainita sen, kun pepe urpoili jälleen ja tiputti tenssipallonsa vessanpönttöön. Ei ollut tosiaan ensimmäinen kerta. Ilmeisesti se on hänestä jotenkin viihdyttävää. Katsoa kun se pallo loiskahtaa sinne pöntön pohjalle ja jäädä sitten tuijottelemaan sitä.

Ja olihan Pepelle tänään paljon vahtikoiran hommiakin, kun virpojat pimpottivat ovikelloa useamman kerran. Onneksi olimme tänä vuona varautuneet hyvin ja pääsimme vaihtamaan herkut hienoihin vitsoihin.

Aurinkoista kevään alkua!

T: Petri & Mervi

Kommentit

 1. Olipas kiva löytää sattumalta tämä bloginne. Hassua, että juuri viime viikolla osui silmiini surffaillessani jonkun kommentti, että blogissa kannattaa aina panostaa alustaan, sillä kukaan ei tule menestymään bloggerilla. Sen jälkeen olen oikein kiinnittänyt asiaan huomiota, ja aika moni niistä mielenkiintoisimmista ja varsin hyvän jalansijan saaneista blogeista porskuttaa edelleen juuri siinä nimeltä mainitussa. Taidan jatkaa itsekin, kun on juuri hyvin päässyt alkun. Mukavaa tulevaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit, tervetuloa! Itse uskon, että alusta ei kauheasti blogin menestystä määrittele, vaan kyllä se on sisältö, pitkäjänteinen kova duuni. Olemme mekin toki monesti miettineet alustan vaihtamista WP:hen, mutta ei sitten ole kuitenkaan saatu aikaiseksi. WP olisi hieman helpommin muokattavissa, Bloggerissa mennään enemmän alustan ehdoilla. Toistaiseksi tällä, ehkä vaihto tulee joskus ajankohtaiseksi. Rentoa pääsiäistä sinullekin :)

   Poista
 2. Oikein kiva kaapisto, sävy on juuri passeli makuuhuoneeseenne!
  Mistä tuo kaunis taulu on? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taulu on Tiina Kivisen, ostettu Galleria Brondasta.

   Poista
 3. Hei! Kivan näköiset kaapit. Onko noissa kaapeissa lastulevyn hajua? Ostin joku vuosi sitten Malmö-lipastot ja niissä on edelleen voimakas haju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kaapit ovat itseasiassa maalattua peltiä. Melko ohkaista sellaista, mutta kuitenkin riittävän tukevat, ja näyttävät hieman tuhdimmilta kuin oikeasti ovat.

   Poista
 4. Hei kiitti inspiraatiosta! Näitä aiemmin mietin, mutta enpäs hoksannut että muutama näitä ja siinä olisi isompi kokonaisuus kerralla. Oma työhuone huutaa lisää säilytystilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatiokiitokset menivät Merville perille. Ei muuta kuin ostoksille :)

   Poista
 5. No onpas tyylikästä. Metka kaappi, onko se metallia? Voi koiruus sentään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit