Suunnitelmia makuuhuoneeseen


Maaliskuussa on aika aloittaa pienimuotoinen vanhempien makuuhuoneen remontti. Tarpeen laukaisi makuuhuoneesta pojan huoneeseen siirretty String työtaso. Stringistä oli jäänyt seinään rumia reikiä ja ne vaativat seinän paklaamista. Mies hoiti pakkeloimiset kuntoon eilen ja tänään on menossa seinien maalaus, josta on tulossa myöhemmin juttua myös blogiin. 

Makuuhuoneen suunnitelma rakentuu parempien unien ja virkeämpien aamujen ympärille. Meillä on auttamattoman vanha sänky ja väitän sen olevan yksi syy viime aikoina kipeytyneelle selälle. Tärkein hankinta tulee siis olemaan uusi vuode. Sängyn lisäksi voisin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä myös sängynpäätyä. Tällä hetkellä silmää miellyttää kovasti Matrin Lempi -sängynpääty.

Mies on toivonut tilaan mukavaa nojatuolia, josta käsin hoituisi työpuhelut sekä skypet. Nojatuoliin olisi mukava rauhoittua myös hyvän kirjan parissa. Koska sänky on investointina mittava, ei budjetti veny tässä kohtaa muihin suurin hankintoihin. Tästä syystä ajattelin siirtää tilaan olohuoneen kevytrakenteisen Lamino -nojatuolin, joka sattuu olemaan myös miehen suosikkituoli. Nojatuolin taakse kuvittelen mielessäni kevyen hyllyratkaisun. Hyllyn yläpuolelle sopisi muutama vuosi sitten hankittu Tiina Kivisen teos ja joku mielenkiintoinen, tilaa avartava peili. Huoneen sävymaailma tulee olemaan maanläheinen ja levollinen. Aiemmin tilassa on nähty mm. harmaan ja denim -sinisen sävyjä.

Tällaisia keväisiä suunnitelmia täällä.

T. Mervi

Kommentit

Suositut tekstit