Kesän sisustuskuulumiset ja lomalahja


Sisustusrintamalla on ollut hieman hiljaisempaa kesän aikana. Kukapa sitä ehtisi ja jaksaisi  rymsteerata näillä helteillä. Elämämme onkin siirtynyt suurimmaksi osaksi ulkotiloihin. Aktiivisen kesän aikana on koettu uusia elämyksiä, vierailtu upeissa paikoissa ja inspiroiduttu mm. ranskalaisesta elämänmenosta.

Loman lopussa toteutin kuitenkin yhden valaisinhaaveen ja hankin lomalahjaksi, omaksi ja perheen iloksi Flosin kattokruunun. Alkuperäisen suunnitelman mukaan kruunun oli tarkoitus valaista makuuhuonetta, mutta se osoittautui niin kauniiksi, että ansaitsi paikan keskeltä olohuonetta. Tämä pieni muutos suunnitelmissa aiheuttaa luonnollisesti ketjureaktion sisustusrintamalla. Kävi siis vanhanaikaiset, yksi muutos sai aikaan sisustuksellisen ketjureaktion.

Väririntamalla minua viehättää juuri nyt kovasti pehmeän beigen lisäksi, viileän veden ja suklaanruskean sävyt. Värit ovat rantautuneet sisustukseen tyynynpäällisten kautta. Kesällä ei tule juurikaan ostettua leikkokukkia. Kotia kaunistavat kukat ovat kesän aikana löytyneet omalta pihalta ja niityiltä. Keräsin tänään Pepen kanssa aamulenkillä kimpun heiniä ja asetin ne olohuoneen pöydällä olevaan maljakkoon. Heinät ovat aivan täydellisiä kesäkukkia; koruttomia, kauniita ja ilmaisia.

Mies ahkeroi vielä sen verran, että nakutteli koukut olohuoneen seinään kahdelle pienelle mustakehyksiselle taululle. Eiköhän nämä sisustushommat tästä piristy, kun kelit tuosta hieman viilenevät ja syksyn pimeys laukaisee hyggeilyn.

Nautitaan kuitenkin näistä ihanista kesäkeleistä niin kauan kuin niitä riittää!


Lämpimin terveisin, Mervi  

Kommentit

 1. Tuo on kyllä kaunis valaisin ja näyttävä. Meillä on olkkarissa Artekin valaisin, joskus olen suunnitellut, että se voisi olla hiukan suurempikin tuossa tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artekit on <3. Meillä oli tässä pitkään Artekin mehiläispesä, joka siirtyi nyt makkariin.

   Poista
 2. Moikka, tälleen off topic... Mistä teidän sohva ja mikä malli? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sohva on Vepsäläiseltä ja mallia Adea Band :)

   Poista
 3. Mä odotan jatkokuulumisia tuosta kattokruunusta: näkyykö sähköjohtojen päälle kertyvä pöly kovin pahasti ja jos joo, kuka sen pyyhkii ja millä menetelmällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaamme päivittää tilannetta, tiedän jo tässä vaiheessa kertoa, että pölyt pyyhkii Petri :D

   Poista
  2. "Pienellä" viiveellä tuli mieleeni että Flosin kattokruunusta pölyt pyyhitään tietenkin flossaamalla :-D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit