Nopea kasvojenkohotus uusilla aurinkolaseilla

Kaupallinen yhteistyö: Nissen ja Suomen Blogimedia


Bonjour! Terveiset Ranskasta. Takana on viikon verran lomaa aurinkoisissa ja kauniissa Provencen maisemissa. Reissun tärkeimmät varusteet ovat ehdottomasti panamahattu, hyvät aurinkolasit, aurinkovoide, pellavamekot ja näppärästi jalkaan sujahtavat kullansävyiset flipflopit.Olen jo tovin halunnut hankkia pitkään palvelleiden Ray-Ban Aviatorien rinnalle kissamaisemmat aurinkolasit. Kun pääsin Nissenin yhteistyön kautta valitsemaan uudet aurinkolasit, oli valinta helppo.


Hugo Boss Orange -aurinkolaseissa on 100% UV suoja ja kevyt liukuvärjäys. Jottei look livahtaisi liian klassiseksi tuo aurinkolasien sankojen camouflage kuvio laseihin ripauksen särmää. Provencen auringon alla suoritetun testin perusteella voin todeta lasien suojaavat silmiä auringolta tehokkaasti. Samalla aurinkolasit viimeistelevät kesälookin ja mikä parasta, toimivat myös nopeana kasvojenkohotuksena. Lasien kissamaisesti yläviistoon nousevat kulmat vievät huomion kasvojen yläosaan ja nostavat näin kasvojen painopistettä. Erinomainen tapa hieman puijata maan vetovoiman aikaansaamia vaikutuksia, varsinkin meikittömässä lomalookissa. Plussana todettakoon myös, että melkein puolet kasvoista peittävät lasit ehkäisevät uusien harakanvarpaiden syntymistä silmäkulmiin. 


Tänä vuonna kesäloma pääsi yllättämään minut muiden arjen kiireiden keskellä ja lomahankinnat jäivät aivan viime tippaan. Aurinkolasien hankinta oli kuitenkin yksi helpoimmista tehtävistä. Nisseniltä löytyy hyvä valikoima, kivan hintaisia ja erilaisiin tyyleihin sopivia laseja. 


Koska tiesin mitä halusin, poimin hyllystä kaikki etsimääni tyyliä edustavat lasit ja aloitin sovittelun. Lopulliseen valintaan sain apua mukavalta myyjältä, joka kertoi että valitsemaani malliin saisi linssit myös monitehoilla. Niin, vielä vuoden käytön jälkeen minulla tuppaa unohtumaan, että minulla on käytössä monitehot. Olisin toki mielelläni ottanutkin lasit voimakkuuksilla mutta tällä kertaa ei aika riittänyt. Kunhan palaan takaisin Suomeen, menen linssittämään lasit Nissenille omilla vahvuuksillani.Rinnalla olisi hyvä olla vielä yhdet polarisoivilla linsseillä varustetut lasit. Märkä tienpinta aurinkoisella säällä, kevään hanget ja nyt ajankohtaiset allasvuorot ja kesän vesiseikkaillut käyvät silmille. Heijastukset torjuvat polarisoivat linssit auttaisivat näissä tilanteissa.  

Toivotaan, että hyville aurinkolaseille on vielä paljon käyttöä tänä kesänä

Aurinkoisin terveisin,

Mervi

Kommentit

Suositut tekstit