New York Cheese Cake ja palmusunnuntain tunnelmia


Lauantai-iltana isä jutteli tyttärensä kanssa, että voisivat tehdä yhdessä suorastaan klassinen New York Cheese Caken. Suunnitelma oli hyvä. Sopivat, että laitetaan kakku tulille kymmenen tienoilla. Kun tytär heräsi aamupalalle puolen päivän aikoihin, kakku oli jo jäähtymässä. Tuollaiset aikaiset toimet ovat viikonloppuisin haastavia. Ei se mitään, tytär oli jo yhden kakun tällä viikolla tehnyt. Juustokakku voisi sopia pääsiäispöytäänkin, jos ei pasha maistu. Vaikea keksiä mitään muuta ruokalajia jossa olisi yhtä paljon rasvaa ja sokeria ilman että se maistuu siltä, että siinä olisi todella paljon rasvaa ja sokeria. Todella hyvää!

Leipomisten ja kokkailujen ohella viikonloppuun kuului ulkoilua ja urheilua. Pepe pääsi uimaan jo kolmannen kerran tälle keväälle, koirulille sopii ihan hyvin nopea uinti pari -asteisessa vedessä, mutta toki uinnin jälkeen viluttaa hetken. Ja sitten nukuttaa. 

Sellainen asia selvisi meille tällä viikolla, että ensi viikonloppuna on pääsiäinen. Ajateltiin viettää pyhät ihan vain kotona. Melkoinen vitsi. Mikäli säät sallivat, se voisi olla hyvä hetki huoltaa terassia ja avata grillikausi.

Kivaa viikon alkua, nauttikaa kotoilusta.


T: Mervi & Petri


ps. kuvissa näkyvän suorastaan loistavan juustokakun resepti löytyi Valion sivuilta.


Moderni puutalo löytyy myös instagramista, täältä.


Kommentit

  1. Tarkoittaako tuo jälkilämmöllä tunti vielä tuon 45 min päälle? Vai yhteensä tunti eli 45 min paisto + jälkilämmöllä 15 min = 1 h?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ymmärsin niin, että tunti jälkilämmöllä lisäksi. En kyllä ihan koko tuntia pitänyt, mutta hyvä tuli!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit