Mitä sinä kertoisit Koronapäiväkirjalle?Maaliskuussa 2020 koronavirus muutti kaiken. Etätyöt, kotikoulu, kokoontumiskiellot, karanteeni ja talousvaikeudet. Mikä muuttui, miten kaikki sujuu? RadioPlay dokumentoi audion avulla suomalaisten fiiliksiä korona-ajalta. Tein Koronapäiväkirjaan 2 minuutin jakson, jonka voit kuunnella alapuolella olevan linkin kautta.EPISODE 29: KUINKA KÄVELYSAUVA TAIPUU PEITSEKSI. KUUNTELE JAKSO 

Koronapäiväkirjasta löytyy jo yli 30 jaksoa tuttujen ja tuntemattomien merkintöjä tältä poikkeukselliselta ajanjaksolta. Jaksoihin pääset tutustumaan lähemmin täältä.

Haluatko jättää oman tarinasi historian kirjoihin? Nauhoita kuulumisesi puhelimella ja lähetä se osoitteeseen: kirsi.takala@bauermedia.fi Liitä audion mukaan otsikko, saateteksti, pvm ja nimesi.

Kerro miten korona on vaikuttanut tekemisiisi ja mielialaasi, mikä on muuttunut, entä mikä pysynyt samana? Mikä ilahduttaa, mikä vihastuttaa, mikä pelottaa? Miltä tulevaisuus näyttää, entä näetkö menneisyyden jotenkin eri valossa?

Jos päädyt tekemään merkinnän, vinkkaa siitä minulle. Olisi kiva tutustua teihin seuraajiin paremmin audion kautta.


Aurinkoisin terveisin, Mervi

Kommentit

  1. Hauska ajatus! Ja tulevaisuuden historiantutkijoille ihan hyödyllistä tietoa. Harmi vaan että toteutus on auditiivinen. Minähän en nimittäin höpötä ääneen internetissä - ei varmasti moni muukaan, joka mielellään osallistuisi kirjoittamalla. Tulevaisuuden historiantutkijoidenkin on työläämpi kuunnella kuin lukea noita läpi ;-) Mullakin suurin osa ajatuksista liittyy ruokaan ja suurin osa työ- ja harrastusmatkoista vapautuneesta ajasta menee ruokalistan suunnitteluun, kauppalistan tekoon ja kokkaamiseen :-(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit