Miehen ja Naisen etätyöpisteetOnneksi, onneksi meillä on tässä talossa edes muutama huone. Koska jos ei olisi, saattaisi tulla hieman ahdasta näinä etätyöaikoina. Olemme ratkaisseet työtilakysymyksen niin, että Rouva on rakentanut oman toimistonsa makuuhuoneen nurkkaan. Söpösti laittanut tuohon sivupöydäksi pienen terassipöydän ja siihen tunnelmaa tuovia juttuja. Kukkia ja tuoksukynttilöitä ja kaikkea. Niitä voi tuoksutella töiden lomassa. Ihanasti. Tuolla tuolilla ei voi muuten istua, jos siinä on tyyny tuolleen. Just saying.


Poikien työpiste on autotallissa. Monikossa poikien, koska Pepe on ollut mukana jokaisessa etäpalaverissa edelliset neljä viikkoa. Tämän työtilan seinät on somistettu alkoholijuomien negatiivisesta vaikutuksesta kertovilla vanhoilla opetustauluilla. Neuvottelutilan sohvana toimii musta Ikean nahkasohva, ja mattona koirakaveria suuremman eläimen talja. Pepelle on kyllä sanottu, että jos ei käyttäydy hyvin palaverien aikana, tehdään hänestä pienempi talja kuvassa näkyvän pöydän edustalle. Pöytä on ehkä miehekkäin seisomapöytä ikinä. Oikeasti se on Ryobin työpöytä, mutta se toimii erittäin hyvin myös läppärin kanssa. Säätövara riittää juuri sopivasti oikeaan seisomatyöskentely -korkeuteen. Välillä voi aina pyöritellä kahvasta ja säädellä muita liikkuvia osia. Tulee tekemisen meininki. Hieman hämärää tuolla autotallissa on, mutta eipä me ehdittäisi maisemia katselemaan vaikka näköaloja oilisikin. Me painetaan hommia! Ja täytyy kyllä kehua etätyökaveri Pepeä. Hyvin on käyttäytynyt ja osallistunut erittäin aktiivisesti videopalavereihin. Uusia tuttavuuksia on tullut Tanskaa ja Saksaa myöten.

Näin kivasti meidän perheessä on ratkaisu nämä etätyöasiat, kaikki ovat tyytyväisiä. Miten teillä?

Kivaa kevään odotusta tuiskuisista keleistä ja poikkeusoloista huolimatta. Kyllä tämä hyväksi kääntyy!

T: Petri, Pepe & Mervi

Kommentit

 1. Täällä lukija Ruotsista. Edelleen olen töissä, sillä olen opettaja ja koulut eivät ole täällä kiinni. Ekaa kertaa kommentoin mutta halusin sanoa, että on tosi kiva, kun teidän blogissa on sekä miehen että naisen näkökulmaa. Tämä on ainut blogi jossa edes joskus on miehen kirjoittamaa tekstiä muuten kaikki seuraamani blogit ovat naisten kirjoittamia. Hyvää viikonloppua ja jos pitäisi valita niin istuisin mieluummin makuuhuoneessa kukkien ja tuoksun ympäröimänä mutta mielellään koirakaverin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista :) Kaikkea hyvää sinne naapurimaahan, toivotaan että tilanne normalisoituu nopeasti.

   Poista
 2. Mistähän tuo valkoinen vitriini on hankittu. Vaikuttaa kivalta. Olen etsinyt vastaavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä Talvikki! Ikean tuotantoa on tuo. Täältä löytyy lisää kuvia https://www.modernipuutalo.fi/2019/09/kirjahylly-muisto-kesan-parhaasta.html

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit