Uudet matot ja dekkariHullujen Päivien nettitilaukset saapuvat pätkittäin. Tämän viikon erässä toimitettiin olohuoneen lattialle päätyneet matot. Linie Design Dinas mattojen materiaali on 55% sisalia ja 45% juuttia, värinä on maanläheinen natural -sävy.  Tavoitteena oli luoda olohuoneeseen keväisempi ja keveämpi tunnelma, ja ihan mukavastihan tuo näkymä raikastui. Purettuani matot paketeista niiden päädyt  jäivät hieman kippuralle. Nopeutin päätyjen painumista kasaamalla päälle sisustuslehtiä. Täytyy myöntää, että perinteisissä medioissa on ohittamattomia hyviä puolia. Olohuoneen edelliset matot siirtyivät pehmentämään makuuhuoneen sisustusta. Muita kotitöitä ei jaksettu sitten oikein tehdäkään, kun väsytimme itsemme ulkoilemalla Kirkkonummen Linlon kauniissa maisemissa. Ulkoilemassa mukana ollut Pepekin on nukkunut sohvalla koko iltapäivän.

Uusien mattojen lisäksi kotiovelle toimitettiin Otavan esikoiskirjailija Elina Backmanin tuore romaani "Kun kuningas kuolee". Olemme molemmat dekkareiden ystäviä, joten odotamme mielenkiinnolla millainen tarina kansien välistä löytyy. Petri varasi kirjan ensin itselleen, koska on kuulemma niin paljon nopeampi lukija kuin minä. Jos olet dekkareiden ystävä kannattaa katsoa kirjan  official trailer täältä.

Kovasti odotamme lämpimämpiä kevätpäiviä. Tilasimme terassille kaksi uutta sohvaa. Toivotaan, että Suomen kesä tarjoaa aurinkoa, jotta hankinnoille tulisi mahdollisimman paljon käyttöä. Näistä lisää juttua kun saapuvat. Tänä keväänä/kesänä tuleekin varmasti vietettyä tavallista enemmän aikaa kotiterdellä.

Kivaa vappuviikkoa kaikille!

T. Mervi


ps. Moderni puutalo löytyy myös instagramista, täältä.

Kommentit

 1. Onpa ihanat matot! Ja muutenkin aivan superkaunis olohuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista ja aurinkoista kesää! :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihana tunnelma ja tyyli olkkarissa, tykkään. Pakko udella mistä ostitte terassisohvat. Itselläkin pohdinta käynnissä terassikalusteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, terassikalusteista löytyy nyt postaus :) Kiitos ihanasta palautteesta!

   Poista
 3. Kaunis koti teillä :) Meille kotiutui sama matto. Yllätyin kuitenkin, kun pohja on kumia tms. Onko sinulla tietoa soveltuuko tämä parkettilattiaan, jossa on lattialämmitys? Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lattialämmitys eikä ole ollut ongelmia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit