Erilaiset intressit


Olen yrittänyt tässä aktivoida vaimoa eräilyvarusteiden hankintaan, mutta enemmän kiinnostaa voiteiden, mekkojen ja kukkien kuvailu. Tänä viikonloppuna otettiin kuitenkin yksi merkittävä edistysaskel. Hän hankki itselleen vaelluskengät. Soviteli vähän myös vaatteita, mutta vielä ei mieluisia löytynyt. Mutisi jotain Fjällrävenin housujen sopimattomuudesta hänen berberilleen. Hän ei tiedä vielä, että kohta ostetaan myös teltta, makuupussit, rinkat ja Trangia. Ja viimeistään lomalla aloitetaan sitten uusi harrastus. Siitä tulee hauskaa. Kuunnella kaatosateen ropinaa vaimon ja Pepen kanssa samassa teltassa sukat märkinä. Toki voi olla mahdollista, että saadaan telttailla Pepen kanssa kahdestaan, mutta en luovuta vielä.

Hankin auton vetokoukkuun kiinnitettävän polupyörän kuljetustelineen. Ajatus olisi, että saa fillarit mukaan loma- ja muillekin reissuille. Mallin valinnassa piti ottaa huomioon se, että peräkontissa matkustava Pepe pääsee kulkemaan helposti omaan hyttiinsä. Harkitsin ensin kattomallia, mutta sitten muistin että meidän auto on aika korkea ja minä olen melko lyhyt. Hankala yhdistelmä. Ja joskus voi olla tarvetta kuskata boksia samaan aikaan, joten tuo vetokoukku-malli on meille parempi. Enää tavitsisi vain keksiä, että minne polkupyörillä ja teltalla varustettu auto suuntaa tänä kesänä.

@modernipuutalo Insta-tilille kertyy tasaisesti materiaalia elämän eri osa-alueilta. Tervetuloa seuraamaan meidän touhuja ja juttelemaan ajankohtaisista myös sinne!

Kivaa kesän odotusta,


T. Petri & Mervi  

Kommentit

 1. Tätä ilmiötä on nyt ilmassa koko maassa. Juurikin tänään metsäkävelyllä oma mieheni alkoi puhumaan trangian hankinnasta ja eräilystä noin yleisesti. Tämä korona-aika saa ihmiset palaamaan aitojen asioiden äärelle. Hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Terhi! Itsellä tämä teema on kytenyt jo useamman vuoden, mutta kyllä, ajat ovat liekkiä ruokkineet. Toivottavasti edessä on kaunis kesä suomen luonnossa :)

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta. Itse sain "äitienpäivälahjaksi" ulkoiluasun (itse kävin valitsemassa) ja nuo vaelluskengät. Asu on Peak -mallistosta, siistit ja istuu hyvin päälle (ei mitkään leveälahkeiset) joustavat, kehtaa käydä lähikaupassakin. ;)

  Mutta, ymmärrän kyllä teitä molempia, aina ei ole samanlaiset intressit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kaisa :) Juttelin erään alan myymälän myyjän kanssa. Kertoi, että hyvin on kauppa käynyt tänä keväänä. Nähtäväksi jää, miten meidän erilaiset intressit kohtaavat!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit