Brändäystä

 Oletko koskaan ajatellut...


Sinäkin olet brändi, halusitpa sitä tai et. Brändisi voi olla tietoisesti luotu tai sattumalta syntynyt, tarkkaan kontrolloitu tai täysin tuuliajolla seilaava. Niin tai näin, mitä enemmän sosiaalista mediaa käytät, sitä enemmän asiaa todennäköisesti pitäisi miettiä.

Me bloggaajat rakennamme henkilökohtaista brändiämme blogiemme kautta päivittäin. Kuinka monta ajatusta minun tulisi tuhlata brändilleni ennen seuraavaa postausta? En tiedä. Alkoi jännittämään.

-Mervi

Kommentit

 1. Mulla meni nyt ihan sun aihe ohi kun aloin miettimään mistä toi ihana roosa paitis mahtaa olla ostettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roosa paitis on Zarasta ja se on ihanan pehmeä päällä :)

   Poista
 2. Voi apua. Olen kaksi päivää ollut kuumeessa kotona. Tänä aikana sekä päivittänyt omaa blogia, että kommentoinut useita vieraiden blogeja. Ja näkyykö mun kommenteista läpi että mun brändi on aika hiomaton timantti, etenkin nyt. Pieruverkkarit, vuorotellen tihi tai jääkylmä, pesemätön tukka ja lapset laittavat tuolla itselleen iltapalaa ja katsovat telkkaria. Pakko skarpata ja hoitaa brändäys asiaan kuuluvalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranen aika sentään! Jos toi on lipsahtanut liian pitkälle, niin joku brändiklinikka voisi olla paikallaan. Älä epäröi liian pitkään, paluuta ei ehkä ole. ;)))

   Poista
  2. kutsun kyllä paikalle jonkun konsultin.

   Poista
  3. :) , ja konsultit apuun :D ! Ihana!!!

   Poista
 3. Voih ei ole, oikeesti ei, siis ei minkäänlaista brändiä tai mietintää asian suhteen saatikka painetta siitä... ja varmasti näkyy myös blogissa, mutta... <3 ! VillaKoiran raksablogi sai alkunsa ja edelleenkin motivaationa, kun ekan raksan jälkeen (useampi vuosi) uuden alettua tuli kommentteja, että "nyt teitä ei sit näy eikä kuulu ainakaan vuoteen", joten ajattelin, että kokeilen bloggausta, että näkyy edes jossain ja joskus :)! Mutta brändi, eih :) , bloggailen raksaamisen satunnaisia päivityksiä - rakkaudella ja intohimolla kuitenkin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkasti täällä seuraillaan teidän projektin etenemistä :) Raksan aikana sosiaalinen elämä on kyllä minimissään. Meillä palaillaan pikkuhiljaa normaaliin arkeen ja ystäviäkin ollaan ehditty jälleen tapaamaan.

   Poista
 4. Klikkasin blogiisi ja aikamoinen aihe,siis eihän tuollaista edes tule mietittyä blogatessa. Hm,ehkä ois aihetta minunkin :)
  P.s Ihastuin tuohon kaappin jossa paitis roikkuu. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun klikkailit kylään :) Kaappi on sukulaiselta peritty ja se tuli meille aikoinaan räikeän vihreänä. Tykkään siitä itsekin kovasti ja se tuo mukavasti lisää säilytystilaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit