Valkoiset valaisimet

Koti huutaa syksyn tullen valoa! Priorisoin valaisimet ostoslistan kärkeen ja hankin viikolla kaksi uutta valon lähdettä olohuoneeseen. Edelleen olisi muutamalle valaisimelle tilausta, mutta niiden hankintaa pitää lykätä myöhemmäksi.

Valkoinen Jielde valaisee matalan Bestå tason päällä.Pieni vekkivalaisin löytyi Perobasta. Se odottelee levysoittimen päällä miehen asennusinnon heräämistä.  Mahtavaa perjantaita!

-Mervi

Kommentit

 1. Ihania valaisimia ,varsinkin tuo vekkivalaisin on niin suloinen. Ja kiitoksia paljon nettikauppavinkistä ;). Löysinkin sieltä ehtimäni työhuoneen valaisimen :).

  VastaaPoista
 2. Kauniita, molemmat! Minuunkin iski tuo jälkimmäinen kovasti. :) Minkä valmistajan se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa, valmistaja on house doctor. Varjostinta on kahta eri kokoa. Minulla on pienempi koko. Näihin voi myös valita johdon omien mieltymysten mukaan. Lisätietoja valaisimesta löytyy esim.
   http://www.housedoctor.dk/-/electric-light

   Poista
 3. Jielde <3 ja tuo tuo toinenkin on ihqu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen on edelleen levysoittimen päällä. Eipä paljon siitä valaise ;) Jielde on kyllä kiva.

   Poista
 4. Molemmat ovat ihanat! Jielde on ollut mun listallani pitkään, milloinkohan hankin sen ihan oikeasti :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jielde roikkui myös omalla listalla vuosia:) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Todella kauniita nuo molemmat valaisimet! Varsinkin alempaa olen ihastellut toisaalla ennenkin.

  Tuohon uusimpaan tekstiin viitaten. Todella ärsyttävää kun tekniikka pettää! Mulla palaa hermot aina sekunnissa jos huomaan jonkun tuollaisen vian takia asioiden toimineen ihan muuten kuin piti. Onneksi huomasitte sentään nyt :) Mulla on itseasiassa vastakkainen ongelma. Sähköpostit kääntyy sinne minne joskus ne halusin mutta en halua enää - ja arvaa vaan olenko saanut niitä lopetettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tekniikan temppuilu ajaa ihmisen raivon partaalle :) Tsemppiä temppuilevien sähköpostien kanssa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit