Ruuhkavuodet

Tiukkoja nämä viikon aloitukset. Kiirehdin kaasu pohjassa töistä kotiin hakemaan tytärtä tennistreeneihin. Mies oli tehnyt meille matkaevääksi metvursti-kurkku voileipiä. Ehdin haukata leivästäni vain muutaman palasen, ennenkuin se tipahti auton istuimen ja keskikonsolin väliin. Tytär hieman ihmeissään katseli, kun liikennevaloissa kaivelin leivän auton lattialta, puhalsin siitä pölyt ja tungin suuhuni. Kurkut jäivät lötköttämään lattialle, mutta metvusti oli sen verran tiukasti liimautunut leipään kiinni, että ei ollut moksiskaan muutamasta voltista.


Mies kerää voimia sohvalla ennen pojan futismatsia.Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

-Mervi

Kommentit

 1. Tiukkoja ovat. Minä vein poikia telinevoimisteluun kovalla kiireellä ja pudotin hallin vessassa käydessäni työpuhelimen pönttöön. Tästä on suunta vain ylöspäin:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tutulta. :D Meillä on isä reissussa tämän viikon ja arki on kyllä tosi haastavaa kun ei ole tottunut hoitamaan kaikkea itse. Tänään pojalla tanssi- ja uintitreenit, tytöllä kuvataidekoulu ja mulla sikamaisesti töitä, jääkaappi tyhjä ja koirat jalat ristissä huomiota vailla. :D

  VastaaPoista
 3. Joo, kukaan ei kertonut tästä. Että joskus jo aamusta selviytymisen jälkeen tuntuu kuin olisi tehnyt yhden työpäivän. Ja miten kaikkien muiden tenavat voivat ehtiä säännöllisesti sinne klo 17 alkavaan harrastukseen ajoissa??? Miksi minä tunnen olevani ainoa joka juoksee paikalle kiukuttelevien lasten kera *piip* otsassa? Me teimme tietoisen päätöksen harrastuskalenterin karsimisesta siinä vaiheessa kun kaikki illat olivat yhtä ympäriinsä ajoa. Rajoitettiin treenikertoja ja järkeistettiin hommaa, löydettiin jopa samaan aikaan samassa paikassa olevia urheiluharrastuksia kahdelle eri-ikäiselle pojalle. Silti joskus se tuntuu siltä kuin tavoittelisi mahdotonta.

  VastaaPoista
 4. ....ja muutaman vuoden kuluttua aika kultaa muistot ja me huomaamme kaipaavamme ja muistelevamme näitä aikoja ;)))

  VastaaPoista
 5. Kiva toi keittiön valaisin, joka on seinällä. Kiva keittiö muutenkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit