Tallinnan tuliaiset

Loppuviikko vierähti työn merkeissä Tallinnassa. Pellavaiset tuliaiset kotiin löytyivät Zizin myymälästä. Jos harkitset Tallinnan matkaa ennen joulua, niin suosittelen poikkeamaan Ziziin joululahjaostoksille. Pellavaisia tekstiilejä löytyy laidasta laitaan ja hinnat ovat kohtuulliset.

Keittiöpyyhkeitä ei ole koskaan liikaa.


Kalpean vaaleanpunainen tyynyliina sulostuttaa sohvaa.


Saunaankin löytyi vihdoin laudeliinoja, pitkiä ja lyhyitä.


Jos pähkäilet illallispaikan valinnan kanssa Tallinnassa, niin yksi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ravintola on vanhassa kaupungissa sijaitseva Ribe.


Mahtavaa viikonloppua!

-Mervi

Kommentit

 1. Kauniita nuo pellavaiset liinat. Laudeliinoja itsekin kaipailen, joten täytyy muistaa tuo kauppa ensi kerralla, kun käy Tallinnassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kerrotko, mistä nuo palmikkoneuletyynyt ovat. Olen niitä jo aiemminkin ihaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kaima, palmikkopäälliset ovat Stockmannin Casa mallistoa.

   Poista
 3. Kauniita! Missä se zizi nykyään on? Olen vanhaan kotiin ostanut vuosia sitten samaisesta liikkeestä yhdellä kerralla pellavaverhokangasta joka huoneeseen ja pari samanlaista tyynyäkin, tosin harmaana. Ehkä pitää matkata taas Tallinnaan, kun uusi koti valmistumassa. Leppoisaa perjantaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zizi löytyy ainakin vanhasta kaupungista osoitteesta: Vene 12. Minua jäi hieman harmittamaan etten ostanut pellavalakanoita. Ensi kerralla ne ovat varmasti ostoslistalla. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Olin juuri Tallinnassa, ehkäpä ensi kerralla suuntaan myös Ziziin. Heippa. Blogissani on menossa Missoni tyynyliinan arvonta, ajattelin että haluaisit ehkä osallistua.

  VastaaPoista
 5. Löysin liikkeen vuosia vuosia sitten, mutta harmikseni sieltä ostamani pellavatekstiilit haalistuivat pian. Olivat siis tummia. En tiedä onko laatu parantunut vuosien myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tarkkailla mitä näiden kanssa käy.

   Poista
 6. Hienoja! Laitetaampa liike korvantaakse.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit