Joululahja kirpparilta

Taisin jo aiemmin kertoakin, että meidän perheessä ei aikuiset hanki joululahjoja toisilleen. Näin oli tälläkin kertaa, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Kävimme miehen kanssa aatonaattona Iisalmen keskustassa ostamassa viimeiset herkut joulupöytään. Poikkesimme samalla keskustassa olevalle kirpparille. Sieltä löytyi kaksi messinkistä kynttilänjalkaa. Tuon isoimman ostin aiemmin Fiskarsin Desicosta. Mies tarjoutui ostamaan kynttilänjalat minulle joululahjaksi. Hintaa näille kahdelle jalalle tuli yhteensä 5 €.


Tykkään näistä tosi paljon. Minulla ei siis ollut tarvetta jakaa pettymystäni joululahjojen suhteen Twitterissä kuten monella muulla. Pahimmat purkaukset löytyvät täältä. Ei kai tässä voi muuta kuin todeta, että kiittämättömyys on maailman palkka!

terkuin,

Mervi

Kommentit

 1. Eilen kirppiksellä muös katselin moisia jalkoja, jätin ostamatta kun jalkoja on yllin kyllin. mutta kauniit ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitäkin tulee hyvä fiilis, kun pystyy olemaan ostamatta jotain, mitä ei ihan oikeasti tarvitse.

   Poista
 2. Kamalaa törsäystä ;) Hyvä setti koossa! Parhaat kimpathan on yleensä niitä, joita ei osteta samassa paketissa vaan "kootaan ja kerätään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laitettiin elämä ihan risaseksi ;) Samaa mieltä, parhaat setit syntyy ajan kanssa.

   Poista
 3. Nämä yksilöt ovat kauniita,lapsuudesta tuttuja. MEillä mentiin samoilla linjoilla,aikuiset ei ostaneet lahoja toisilleen,minä tosin sorruin yhteen kirjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä joudun tunnustamaan, että minäkin hankin itselleni kirjan joulun pyhiksi ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit