Päivä täynnä löytöjä

Lueskelin aamulla Villa Fridhem -blogia. Blogin kirjoittaja Linda kertoi vierailustaan Vepsäläisen Outlet myymälään Espoossa. Olimme miehen kanssa lähdössä kaupungille ja ehdotin, että koukkaisimme Vepsäläisen kautta, josko sieltä löytyisi jotain kivaa meidänkin kotiin hyvillä alennuksilla.

No löytyihän sieltä. Mukaan tarttui matto ja olkkarin pöytä. Nyt meillä on olkkarissa mattapintainen, hiekan sävyinen Valannin Lahja -sohvapöytä. Pöydän ovh oli pitkälti yli 1 000 €, mutta tänään se lähti mukaamme 40 € hintaan. Pöytä on tosi jämäkkä, eikä varmasti kolise ja heilu, jos pikku jalat sitä hieman sohvalta sattuvat potkaisemaan. Aikaisemmasta pöytäryhmästä on muistona yksi tarjotin, joka toimii kynttilöiden alustana.


Kuvan sävyt ovat päin prinkkalaa, mutta myöhemmin luvassa parempia.

Huomenna on jännä päivä. Menen mieheni kanssa treffeille. Mies tuossa vieressä suunnitteleekin illan ohjelmaa, mitähän on luvassa?

Ihanaa iltaa,

Mervi

Kommentit

 1. Ohhoh mikä löytö! Kauniisti istuu paikkaansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, olen itsekin ihan äimän käkenä. Siellä oli meneillään poistomyynti, myymälän täytyy olla tyhjänä viimeistään maanantaina ja siitä johtuen hinnat olivat aivan päättömät.

   Poista
 2. Moikka! Kuinka hauskaa että vinkistäni oli teille hyötyä! Ja hintoja oli sitten eilisestäkin vielä laskettu, mietimme eilen tuota pöytää, mutta sen hinta oli joku 200e ehkä, ja kun ei keksitty pöydälle paikkaa päätimme jättää sen ostamatta. Tosi kiva pöytä kyllä. Meidän magakasa tavaraa pitäisi huomenna noutaa pois myymälästä, meni ihan pakettiauton vuokraamiseksi tämä homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, kyllä oli! Outlet oli jo aika tyhjä, mutta tuo pöytä sattui sopimaan meidän tarkoituksiin :) Te teitte myös tosi kivoja löytöjä.

   Poista
 3. Wau, kyllapa teitte todellisen loydon. Mina pidan Valannin huonekaluista paljon ja tuo poytakin nayttaa kauniilta.

  Kivoja treffeja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Minäkin olen usein katsellut Valannin huonekaluja, mutta eivät ole oikein mahtuneet omaan budjettiin.

   Poista
 4. Sinulla on ihan huikea tuuri näiden löytöjen kanssa. Hieno pöytä ja sopii teille hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaima! Joskus sitä sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Ilman Lindan blogia pöytä olisi jäänyt minulta hankkimatta.

   Poista
 5. Teillä on kyllä ollu hyvä tuuri. Hieno pöytä ja sopii teille hyvin :).

  VastaaPoista
 6. Hieno löytö! Mukavaa treffi-iltaa:)

  VastaaPoista
 7. Upea pöytä. Hauskaa iltaa ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitti! Jännä nähä mitä mies on keksinyt ;)

  VastaaPoista
 9. Käytiin tänään Villa Fridhemin ja teidän innoittamana Vepsäläisen Outletissa, kovin tyhjältä näytti jo :) Lähes kaikki oli myyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ihme, kun hinnat olivat mitä olivat. Itsekin olin liikenteessä ihan viime metreillä ja suurin osa tavaroista oli jo myyty. Aika huikee paikka tiedon jakamisessa tämä blogimaailma :)

   Poista
 10. MAHTAVIA löytöjä! Harmi kun ei mahda olla tänään auki... :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit