Kriisipalaveri

Elämä on töitä ja lumitöitä! Siinäpä pitkälti tämän viikon teemat. Illalla pidetään miehen kanssa kriisipalaveri jouluun liittyvistä tehtävistä. Joululahjoja meillä on hankittuna tasan yksi kappale ja muutenkin koko joulusetti on levällään kuin jokisen eväät.

Ihastelin Fancy:ssä kuvan pakkausteippiä. Tuollaisella lahjojen paketointi kävisi sukkelaan.
Lumisin terveisin,

Mervi

Kommentit

 1. Mulle kans tota pakkausteippiä!

  Ottakaahan lasilliset glögiä ja niin unohtuu "kriisit" ja aloitatte nauttimisen joulunalusajasta kauniissa modernissa puutalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, olet ajatusten lukija. Otimme glögit, kirjasimme ylös tehtävät ja jaoimme ne kristillisesti tasan. Kyllä tää tästä :) Kiva uusi blogi sinulla!

   Poista
  2. Niin arvasin, että kyllä te tonkin homman haldaatte -hienoa te :)

   Uusi blogi tuntuu hyvältä ja ns. aloitus puhtaalta pöydältä rankan ja tapahtumarikkaan rakennusvuoden jälkeen! Niin kovasti "pienen tauon aikana" kaipailin tänne blogimaailmaan.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hienoa teippiä, meillä myös pikkuisen levällään koko homma, työt vaan vie kaiken ajan. Pari lahjaa hommattuna mutta aina ne loput jää sinne viime tippaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kaikki hommat aina viime tingassa ;)

   Poista
 3. Hienoa teippiä, tuollaista pitää joskus hankkia! Täällä lahjat kondiksessa, mutta niiden lähetykset olisi voinut hoitaa aikaisemmin, ei ollut erityisen hauskaa postissa kun yli 50 ihmistä jonossa ennen mua...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, todella hermostuttava ajatus tuo postin jono! Ehkäpä ensi vuonna olemme aiemmin liikkeellä. Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 4. Onneksi meillä on perheen kesken "ei lahjoja"-policy käytössä nyt toista vuotta, helpottaa kummasti. Tosin meillä ei lapsia vielä joukoon kuulukaan. Jouluruuat/tarjoilut me tehdään kimpassa, kukin nainen siis jotakin, ja turha hössötys on jäänyt onneksi vähemmälle. Tsemppiä teidän joulupuuhiin! Älkää liikaa stressatko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä samanlainen policy ja ilman sitä olisin aika epätoivoinen ;) Kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu, viimeistään jouluaattona.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit