Mitä tapahtuu miestilassa?

Mies on viihtynyt "miestilassa" illasta toiseen. Välillä tuntuu sille, että mies viettää enemmän aikaa miestilassa kuin yhteisessä olohuoneessamme. Pitäsikö asiasta huolestua?

Tänään sain vihdoin kutsun tähän miehiseen luolaan ja tällainen näky minua siellä kohtasi:Mies on viimeistelemässä vanhan perintökaappini entisöintiä. Kaappi näkyisi olevan hyllyjä vaille valmis. Ihan mahtavaa! Kiitos!

-Mervi :)

Kommentit

 1. Onpa hieno kaappi ja kauniit vetimet avaimenreikineen! Miestilassa on siis tehty kovasti töitä. :) Onko kaapissa sisällä valaistuskin vai hämääkö kuva vain silmää?

  Tuosta miestilasta, luulin ensiksi, että tarkoitit miehen poissaolevaa mielentilaa. ;D Meillä on sellaisia miestiloja havaittavissa välillä, etenkin kun telkusta tulee urheilua..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis, kaappiin kohdistettu työvalo hämää, kaapissa ei ole valaistusta sisällä. . Ihan totta miestila voi olla myös mielentila :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mitä odotit? Rajasin muuten kuvasta pois tyhjät kaljatölkit ;D

   Poista
  2. No kappas! Miestilassa voisi puuhastella paljon hyödyttömämpää - kuten vain tyhjentää niitä tölkkejä ihan tekemättä mitään. :) Hieno kaappi!

   Poista
  3. Äläpä Anne muuta sano :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit