na na na na...Batman!

Ihanaa joulun jälkeistä aikaa! Meidän joulu sujui mukavasti mummolassa Savossa. Lapset jäivät vielä loman viettoon maalle, mutta meidän vanhempien oli palattava kaupunkiin.

Pojallamme on tänään 9 v. synttärit ja pähkäilen parhaillani hänelle lahjaa. Ideoinnin yhteydessä eksyin Calm The Ham -sivustolle. Sieltä löytyi aika makeita Batman aiheisia julisteita, joista poika saattaisi pitää. Sivustolta löytyy paljon muitakin katsomisen arvoisia teoksia. Kyllähän tuollainen leffajuliste toisi kivasti särmää myös tv-seinälle.Espoossa on nollakeli ja järjettömät lumimassat sulavat silmissä. Tämän seurauksena omat ajatukset siirtyivät vahvasti kevääseen ja minun tekisikin mieli jo siivota kaikki joulukoristukset kaappeihin. Tiedän, olen todella hätäinen ;)

Tänään ajattelin vielä piipahtaa nopeasti alennusmyynneissä ja jatkaa illalla Sons of Anarchyn seuraamista Netflixistä. Välipäivien joutilaisuus on todella tervetullut lopetus vuodelle 2012.

Terkuin,

Mervi


ps. alla oleva juliste oli vielä pakko lisätä, se sopii niin täydellisesti omiin joulufiiliksiin....


Kommentit

 1. Vooi ei, ihan mahtava juliste tuo eka! Tää ihan loistava bloggaus- kiitos kiitos! Ei tarvii enää miettiä mitä annettaisiin kaverille 30-lahjaksi, joka on valtava batman fani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä oli apua ;) Minun on myös tosi vaikea keksiä synttärilahjoja pyöreitä vuosia täyttäville.

   Poista
 2. Täällä myös yksi kevään odottaja!!! Joulukoristeet lähti ensi vuotta odottamaan kaappeihin eilen illalla ja tänä aamuna... =) Laitin ne kyllä jo reilu kuukausi sitten että kyllä niistä ehtisi nauttimaan!!! =) Tervetuloa homewhitestar.blogspot.com ;) Ihana blogi teillä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Suffeliini,
   kiva, kun ilmiannoit itsesi. Tulen varmasti vierailulle blogiisi :)

   Poista
 3. Ihan mieletön kyllä tuo ensimmäinen juliste!! Tai oikeastaan nuo kaikki :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mervi mahtavasta vinkistä julisteiden suhteen! Nyt tiedän, mitä toivon synttärilahjaksi! :D

  Otto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Otto! Onhan noi niin hienoja että ei mitään rajaa :)

   Poista
  2. Tilasitko itse tuolta mitään? Meillä ollut tilaus sisällä jo pari viikkoa ja mitään ei ole kuulunut toimituspäästä.

   Poista
  3. Päädyttiin loppupeleissä toiseen lahjaan. Olen aikaisemmin tilannut julisteita Etsyn kautta ja tovi niidenkin toimittamisessa meni. Kannattaa varmaan laittaa kyselyä perään?

   Poista
  4. Kyselyä meni pariinkin otteeseen sähköpostilla, mutta vasta Calm The Hamin Facebook-sivujen kautta tuli vastausta. Tammikuu on kuulemma hidas toimitusten osalta Eurooppaan. Jollain brittiläisellä asiakkaalla oli kestänyt yli kolme viikkoa saada lähetys perille. Lupasivat hoitaa asian, jos viikon päästä ei ole paketti saapunut perille.

   Heikkohermoiselle tai kiireiselle en kyllä suosittele tilaamaan tuolta.

   Otto.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit