Kahdeksanjalkainen lipasto!

Mitenköhän tämän asian nyt kertoisi. Eilen keittiön päätyyn raahaamani lipasto on ilmeisesti jonkinlainen harvinaisuus. Lähempi tarkastelu nimittäin paljastaa, että lipastossa on kahdeksan jalkaa!

Lipasto on tullut perintönä sukulaisiltani ja se on ollut meillä vuosia. Eilen taisin kuitenkin vasta ensimmäisen kerran katsoa lipastoa oikein kunnolla.


Neljä pitkää jalkaa + neljä tolppajalkaa = kahdeksan jalkaa. Aika friikkiä. Katsokaa nyt, ihan järjetön juttu:D Miten ihmeessä lipasto on päätynyt tuon näköiseksi?


Mies lupasi kopsauttaa tolppajalat irti tästä harvinaisesta perintökalleudesta. Eiköhän siitä vielä ihan kelpo yksilö tule. Lipaston liukuovien taakse on hyvä piilottaa vaikkapa päivän postit ja muut epämääräisesti ajelehtivat tavarat.


Tässä vaiheessa jätän tuunausjutut miehelleni ja keskityn itse hakemaan sopivaa päällepantavaa illan työtilaisuutta varten.Mukavaa sunnuntaita!

Mervi :)

Kommentit

 1. Varmaan nuo pukkijalat on lisätty myöhemmin?? Silloin kun olin huonekaluliikkeessä töissä meillä oli valikoimassa Retro nimistä sarjaa joka oli uus tuotantoa juuri tuon henkisistä kalusteista, niihin sai asiakas valita halusiko pukkijalat vaiko tuollaiset kantikkaat tolppajalat. En ole asiaan tutustunut, mutta olisiko aikoinaan ollut että kun muoti muuttui niin jalkoja vaihdettiin...tässä tapauksessa vain päätetty pitää molemmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tämä kuulostaa erittäin loogiselle. Kiitos Nino!

   Poista
 2. Veikkaan samaa kuin Nino. Hassua että vanhat jalat ovat jääneet töpöiksi, mutta minusta ne ovat hauskat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edesmenneillä sukulaisilla selkeästi ollut vaikeuksia tehdä päätöksiä. Hauskat on :D

   Poista
 3. Heräsi mielenkiinto, mitähän mahdat tehdä työksesi? :)

  VastaaPoista
 4. Aika veikeä lipasto tosiaan :) Eipä ole ennen tullut vastaan moista. Kaunis hän on noin kahdeksanjalkaisenakin! Erilainen. ;)

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti noi tolppajalat kuuluvat tuonikäiseen lipastoon, joka on tyyliltään ihan liian raskas noin hennoille pukkijaloille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Pitääpä vielä miettiä asiaa.

   Poista
 6. Samaa veikkalen minä: tolppajalat alkuperäiset ja noi korkeammat ja hennommat jälkeen päin laitettu? Oletteko miettinyt että ottaisi pidemmät pois?
  Kaunis lipasto on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin jalat ovat edelleen paikallaan eli mitään hätiköityä ei ole tehty. Harmi, että tolppajalat ovat niin töpöt, lipasto jää todella alas. Pitää selkeästi tuumailla tätä jalka-asiaa vielä hetki jos toinenkin :)

   Poista
 7. Hih .. erikoinen tosiaan. Juu kannatan tolppajalkojen poistoa:)
  Teille on haaste blogissani:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit