Marmoriset pikkutavarat

Ihanaa olla jälleen kotona. Kirpparilta löytyneet marmoriset tuikkukupit päätyivät passiin vanhan lipaston päälle. Huh, lipaston pinta on kyllä roisissa kunnossa, sille pitää tehdä jotain.

Pienen poissaolon jälkeen kotia katsoo uusin silmin ja mielessä pyörii erilaisia sisustusideoita. Huomenna pitäisi paneutua tarkemmin myös ensimmäiseen versioon vaatehuoneesta. Kyllä loma tekee ihmiselle hyvää kaikin tavoin :)
Mervi


Kommentit

 1. Teidän loma näytti kivalta. Ihan mielellään itsekin lähtisin oikeen reissunpäälle, nyt varsinkin kun miehelläni on talviloma niin olisi oiva mahdollisuus.. Mutta miten ihmeessä sitä on kerännyt itselleen niin paljon erinäköisiä projekteja ettei muka kerkeä. ;)

  Toi lipasto on kyllä kaunis ja hassunhauska, monine jalkoineenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LIpasto on kyllä melko koominen tapaus:D Muista välillä relata kaikkien projektien välissä. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kauniit kuvat kaikessa yksinkertaisuhdessaan:)

  VastaaPoista
 3. Tuo marmorinen, jalallinen kulho on kyllä kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika monikäyttöinen. Sekin edullinen kirpparilöytö.

   Poista
 4. Niin vaan kaikki asiat pyörähtävät uudelleen muotiin... Meillä oli tismalleen samanlaiset tuikkukupit 90-luvun alkupuolella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, samanlaisia muistoja myös täällä. Hetken aikaa nuo näyttivät todella ällöille, mutta nyt taas ihan kivoille ;)

   Poista
 5. Tervetuloa kotiin. Lomalla on aina kivaa mutta on se aina kiva tulla kotiinkin. Ja tuo lipaston "roisi" kunto on minusta ihan jees; sellainen elämää nähnyt.

  Mukavaa sunnuntaita,
  Katja

  VastaaPoista
 6. Mullakin pan vastaavat tuikkukupit :) Mun on pitänyt monta kertaa kysyä että mitä pidät siitä ikean juuttimatosta? Roskaako se paljon? Mä olen kaavaillut sellaista ruokapöydän alle mut joku varoitti et se pilaa parketin.!?! Meillä on upofloorin valkoöljytty tammilankku natur. Onko teidän parketti kärsinyt ja suositteletko mattoa? -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto roskaa jonkin verran, muttei mitenkään mahdottomasti. En ole huomannut sen kuluttavan lattiaa, mutta ajattelin hankkia vielä maton alle suojan Ikeasta. Minua varoitettiin meinaan samasta asiasta. Tästä tulikin mieleeni, että pitäisi päästä sinne Ikeaan ensi tilassa :) Tykkään matosta kovasti.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit