Lautoja ja kortteja

Terveiset kauniista Kainuusta! Täällä on ehditty pulikoimaan Katinkullan kylpylässä, tulitettu possuja Angry Birds puistossa ja lasketeltu Vuokatin rinteillä. Aika kuluu sukkelaan, eikä illalla tarvitse unta odotella.


Eilen päätin jättäytyä pois iltamäestä ja ottaa hieman omaa aikaa suosikkiblogien lukemiselle ja RK design alessa surffailuun. Tämä päätös osoittautui suureksi virheeksi... Sijoitin loman alussa huomattavan summan rahaa perheen uusiin suksihankintoihin. Eilen, iltamäessä, Petri vuokrasi lapsille lumilaudat tietämättäni ja muutaman tunnin jälkeen homma oli selvä. Lasten mielestä voin laittaa sukset myyntiin ja hankkia rahoilla heille laudat. Oli kuulemma niin paljon mukavampaa laskea laudalla kuin suksilla. Kiva, kiva!

Itse löysin RK:n alesta mm. korttisetin. Mukavasti kolahtaa tuolta tietyn kortin lause suksi/lumilauta
-keskustelun käydessä kuumimmillaan.Kivaa keskiviikkoa, minä lähden nyt lumilautoja vuokraamaan ;)

-Mervi-

Kommentit

 1. Siellä kyllä saa ajan kulumaan :) Hyvää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voisiko lapsille vain sanoa että nyt on sukset, menkää niillä tai ette mene ollenkaan. Laudat sitten kun sukset jää vanhoiksi. Tai säästävät omista rahoistaan. On jotain mitä odottaa ja kaikki ei ole mulle tänne ja heti nyt ;)

  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautoja harkitaan aikaisintaan ensi vuonna. Tämä kausi mennään vielä suksilla. Oli kuitenkin mukava huomata kuinka nopeasti lapset oppivat uusia asioita, kun heille siihen mahdollisuus tarjoutuu.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit