Pitkä ilo

Tässä on viimeiset rippeet kahden viikon takaisesta neilikkakimpusta. Mikäli haluat nauttia leikkokukista pitkään, mutta sinussa ei ole hortonomin vikaa ja kuitenkin oletat saavasti rahoille vastinetta, on neilikkakimppu takuuvarma valinta. Neilikoista riittää iloa pitkäksi aikaa.

Tänään on miehen syntymäpäivä. Odottelen parhaillaan päivänsankaria kotiin työmatkalta Amsterdamista. Synttärilahjan mies sai etukäteen jo viime viikonloppuna, mutta huomenna mennään koko perheen voimin juhlalounaalle. Tulette varmasti kuulemaan lahjasta jossain vaiheessa lisää ;)

Nyt kaikille oikein rentouttavaa viikonlopun alkua!-Mervi-

Kommentit

 1. Innoittamanasi ostin viime la kimpun aniliininpunaisia, ja tuossa ne näyttävät upeilta edelleen. Vesi on vaihdettu kerran, eli siitä huolimatta. Mulla on liian pitkään ollut päässä äidin "oppi", että neilikat on hauajaiskukkia. Eikä ole (ainakaan pelkästään). Olen muuttanut mieleni. Kauniita ovat ja todella niin helppoja, mikä sopii tällaiselle tumpelolle kaktuksetkin tappamaan onnistuvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu miten syvässä ovat äitien opit. Saman asian olen minäkin omalta äidiltäni kuullut. Eivät tunnu kaktukset selviävän tässäkään talossa :)

   Poista
  2. Niinpä, ja mitä vanhemmaksi itse tulee, sitä enemmän niitä muistaa. Jopa ärsyttävyyteen saakka välillä :)

   Poista
 2. Kivaa synttäriviikonloppua sinne! :-)

  Heitin blogissani teille jo paljonkin kiertäneen blogihaasteen.

  M
  http://platefuloflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Neilikoista on tosiaan pitkä ilo! En onneksi yhdistä niitä mihinkään sen kummempaan. Kukka mikä kukka, ja kaunis sellainen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit