Lisää kodikkuutta

Huhhuh mikä viikko. Blogikin joutui hetkellisesti paitsioon arjen kiireiden keskellä.
Poika valitteli viikolla, että kavereiden kotona on kodikkaampaa kuin meillä. Yritin parantaa tilannetta tänään lisäämällä olkkariin maton. En tiedä mahtaako tästä olla apua, mutta tällä erää en parempaan pysty.
Nautitaan viikonlopusta!

Mervi

Kommentit

 1. No nyt ei kyllä tullut totuutta lapsen suusta! Mä puolestani kyselen, että onko kenenkään muun kotona koskaan yhtä sekaista kuin meillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no kauneus ja kodikkuus taitaa olla katsojan silmissä ;)

   Poista
 2. No kyllä teillä on mun mielestä tosi kodikkaan näköistä! :) Ja varsinkin ottaen huomioon, että ette nyt niin hirveän pitkää aikaa ole ehtineet edes asua. :)

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Liisa, laitettavaa tosiaan vielä riittää. Yritin selittää pojalle, että tähän yläkertaan tulee vielä takka ja sekin lisää kotoisuuttaa..... :)))

   Poista
 3. Yrittänyttä ei laiteta :D Aika hauska sutkautus!

  VastaaPoista
 4. Onko tuo valkoinen kaapisto ikeasta?

  VastaaPoista
 5. Meillä on poika kysyi aikoinaan huvilaa rakennettaessa, että pitääkö kaiken olla aina valkoista. Nyt on kysynyt samaa kotona remontin yhteydessä. Olen yrittänyt sanoa, että onhan meillä sentään harmaat seinät. Mutta ei ne kuulemma ole, ovat tummanvalkoiset. Tämän takia oli hassua, kun tytön kysyessä tässä joku päivä sitten pojan lempiväriä niin vaaleansinisen sijaan se onkin nykyisin valkoinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytön lempiväri on musta ja pojan valkoinen :D Taitaa tulla suoraan sisustuksesta nämäkin sävyt. Ei kai tässä muu auta kuin yrittää parantaa kodikkuutta jollain ihme keinoin :)

   Poista
 6. Kodikasta teillä kyllä on kaikin puolin, muksut taitavat vaan viehättyä muutenkin kirkkaista väreistä :) Matto sopii mielestäni tuohon mainiosti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit