Vähemmän harmaata

Pyöräyttelin jälleen kerran mattoja ympäri kämppää. Tyttären huoneen matto tuli keittiöön ja keittiön matto siirtyi olkkariin. Muutoksen myötä yleisfiilis näissä tiloissa muuttui lämpimämmäksi ja vähemmän harmaaksi. Tämä juttu kuuluu kategoriaan nyhjää tyhjästä ja sisustaminen nollabudjetilla :)

Naiset, tänään on meidän päivä. Siispä, mahtavaa naistenpäivää ja alkavaa viikoloppua!-Mervi-

Kommentit

 1. Ihana tuo keittiön "uusi" matto, mistä se on?

  VastaaPoista
 2. Teillä on ihana Artekin A110 valaisin ruokapöydän päällä. Onko niitä 1 vai 2kpl?
  Harkinnut itse sitä samaa meille, pöydän pituus on noin 3m, joten vähintään 2kpl...
  Mutta miten hyvin se valaisee? Kokemuksia? Kuvia?
  Teidän kodista saa hyviä inspiraatioita. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, meillä on kaksi kappaletta Artekin "käsikranaatteja" pöydän yläpuolella. Valaisimissa on himmentimet joten valon määrää voi säädellä. Pöydälle laskeutuvan valon määrä on riittävä ja mielestäni tällaisina kohdevaloina nämä ovat oikein hyvät. Olipa kiva kuulla, että blogista on ollut sinulle iloa :)

   Poista
 3. Mikä hehku valaisimessa on? Löysin sivuiltanne paremmatkin keittiökuvat aikani surffailtua. Siitäpäs seuraavaan kysymykseen; mistä makuhuoneen upea musta kaappi on löytynyt? Entä onko talonne paketti vai kustomina? Kaunista kyllä ja hyvällä maulla toteutettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimessa on 60Wattiset lamput. Vanha kaappi on tullut perintönä ja mies on entisöinyt sen mustaksi.Talomme on tehty kustomina. Kiitos kivasta palautteesta!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit