Maanantai

Laitoin lapsille aamukaakaot. Osuin melkein mukiin. 


Tyttären tennistreeneihin otin mukaan kahvin. En valitettavasti omista termosmukia, joten päätin olla luova ja pakkasin kahvin mukaan Tupperwaren pikasekoittimeen (sekoittimella muuten vatkaa kerman hetkessä vaahdoksi). Tytär pyysi, että joisin kahvin loppuun autossa, enkä esittelisi take away mukiani julkisesti. Kuten kuvasta näkyy, uhmasin kieltoa. Ihanan tyylikästä!


Illan kruunasi pyykinpesusessio, jossa onnistuin värjäämään kaksi miehen vaaleaa kauluspaitaa
pinkeiksi!

Joo, selkeästi maanantai.

Toisaalta...


Tsemppiä viikon haasteisiin,

Mervi

Kommentit

 1. No olisi voinut mennä "huonomminkin" tyttären kantilta katsottuna. Tupperwaren pikasekoitin on huomattavasti katu-uskottavampi kuin esim vanha tuttipullo, jota myös voisi hyödyntää ko tehtävässä.

  Eläköön maanantait :-)
  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tyyli ennen kaikkea. ihanaa viikonloppua Katja!

   Poista
 2. Kuulostaa mun sunnuntailta :) enää en pese sunnuntaisin pyykkiä ja ehkä leipominenkin kannattaa unohtaa ;). Mut upee take away kuppi!

  VastaaPoista
 3. Näitä päiviä niin saattuu omallekin kohdalle! PS. Kokeile paitoihin Dr. Beckmannin liankeräysliinaa. Jotakin värjäytyneitä vaatteita olen sillä pysynyt pelastamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna suosituksesta, pitää ehdottomasti kokeilla! Laitoin paidat pesun jälkeen takaisin koneeseen ja heitin sekaan Vanishia, mutta ei ne tahrat sillä mihinkään lähteneet.

   Poista
 4. Täällä naureskelen ääneen.. niin sitä sattuu! Monesti ne sattuu vielä samana päivänä kaikki. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli oikea tapahtumien suma. Melkein alkoi illalla masentamaan :)

   Poista
 5. Heissan,
  täällä innokas lukija uskaltaa vihdoin jotain kommentoida.. vaikkakin nimettömänä. :)Blogia seuratessa olen huomannut, että teillä on ihania astioita yms. Siitä tulikin mieleeni, että jos joskus mietit mistä kertoisit täällä, niin teeppä joskus postaus astioista, laseista, aterimista.. Ei velvollisuus, vinkki vain. :) Kiitos hienosta blogista! Täältä löytää paljon ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan, ja iso kiitos kommentista. Huippua, että jätit merkin itsestäsi blogiimme! Pitääpä miettiä tuota astiapostausta. En ole mikään astiafriikki ja kalustomme on melko pieni, mutta kyllähän siitä jutun saisi. Aurinkoista kevättä!

   Poista
 6. Hahah. Voi ei mikä päivä. Ihan paras tuo "kahvitermari" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina ei mene ihan putkeen. Kahvi muuten maistui melko pahalta "termarista".

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit