Liian monta peittoa


"Minkä peiton alla me oikein nukutaan ja mikä on tämä raskas uusi peitto tässä sängyn päällä?" kyseli mies eräänä iltana ennen nukkumaanmenoa. Olin hankkinut sänkyyn kauniin harmaan sävyisen ja pellavaisen monday TO sunday Home -tuplapussilakanan, sekä lakanan sisälle tuplapeiton Ikeasta. Näistä elementeistä rakentui uusi päiväpeittomme ja tämä osoittautui sitten ratkaisuksi, joka outoudellaan melkein sekoitti miehen yöunet. Vaikka mies ei oikein ymmärrä uuden petauksen päälle, tykkään itse kovasti pellavaisesta ja pehmeästä päiväpeitesysteemistä.

Minulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, mutta katsoessani tursuavaa liinavaatekaappia ja pärekoria, voisi vuosi olla hyvä aloittaa jonkinlaisella tekstiili-inventaarilla.

Onnea ja iloa vuoteen 2014!

t. Mervi

ps. modernin puutalon löydät myös täältä.

Kommentit

 1. Olen unohtanu ihan kokonaan liinavaatekaappini tyhjentämisen.. Ostin marraskuussa meille uudet isommat peitot ja vanhat pussilakanat ovat näin ollen liian pieniä. Pellava lakanoita olisi tietenkin sitten ihana hommata vanhojen tilalle. :)

  Kivaa alkanutta vuotta teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinavaatekaapin tyhjentäminen ja järkkääminen kuuluu ihan viimeisiin hommiin joihin haluan tarttua. Onnea kuluvalle vuodelle!

   Poista
 2. Tosi hyvin käy pellavalakana teidän sängyn päiväpeitoksi -onneksi ostit :)
  Kyllä se Petrikin hiljalleen tottuu tähän kauniiseen ja käytännölliseen hankintaan :)
  IHANAA ALKANUTTA VUOTTA

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ostin! Joku taisi hieman kannustaa ;) Onnea ja iloa kuluvalle vuodelle!

   Poista
 3. Voi ei :D Meilläkin on monesti tuplapeitto päiväpeittona, eikä sänky vaadi muuta! Ihanaa alkavaa vuotta teidän kauniiseen kotiin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Juuri eilen ihailin samaa settiä valkoisena ystävämme luona ja mies sanoi, että pellavalakanoita voisi sittenkin kokeilla :-)

  VastaaPoista
 5. Oi pellavalakanoista täällä vain haaveillaan. Tuplapeitto meilläkin päiväpeitteenä, hyvin toimii. Oikein ihanaa alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplapeittoon olen kyllä erityisen tyytyväinen. Mahtavaa tätä vuotta!

   Poista
 6. Pellavalakanat on ihania! Tosi kauniin värinen tuo teidän uusi päiväpeitto:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo pärekori. Minä toin kotikotia pärekorin syksyllä meille ja olen säilyttänyt siinä ylimääräisiä koristetyynyjä. Tai ylimääräisiä, minun mielestäni kaikki ovat tietenkin tarpeellisia, vaikka mieheni voi olla eri mieltä.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekorit ovat ihastuttavia. En tunne termiä ylimääräiset koristetyynyt ;)))

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit