Työpisteellä tapahtuupala Woodnotes:ia työpöydällä penaalin muodossa

Mies on lähtenyt uuteen vuoteen sellaisilla sisustustehoilla, että kanssaeläjää heikottaa. Mitä tehokkaammaksi mies muuttuu, sitä passiivisemmaksi itse käyn. Välittömästi Norm 69 valaisimen kokoamisen jälkeen mies tarttui poraan ja täräytti pitkään työtasolla olleet Artekin julisteet seinään. Tämän jälkeen hän ilmoitti käsittelevänsä työpöydän vanerisen tason vaalealla Osmocolor vahalla, jotta pöytä hylkisi jatkossa paremmin likaa. Tässä projektissa minun tehtäväksi jäi nostella pientavarat tason päälle.

Jännä nähdä kuinka kauan mies surffaa sisustusaallon harjalla ja itse räpiköin aallon pohjalla. Toisaalta, ei se tämäkään maailman huonoin asetelma ole, joten taidanpa heittäytyä sohvaperunaksi ja ihailla miehen aikaansaannoksia vaakatasosta käsin.

Mukavaa iltaa, Mervi

Kommentit

 1. Tuo oikeanpuoleinen juliste on kyllä niin oma lemppari! Saa nähdä kotiutanko sitä kuitenkaan vielä tähän asuntoon vai vasta joskus tulevaisuudessa seuraavaan. Loppuu seinätila nopeasti kesken, jos kaikki ostoslistalla olevat taulut / julisteet aikoo hankkia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artekin julisteet ovat kivan ajattomia ja tällainen julisteilla sisustaminen on myös mukavan kustannustehokas ratkaisu. Minunkin pitää aina hillitä itseäni taulujen kanssa ja muistutella mieleen rajallinen seinäpinta-ala ;)

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä! Ja Osmocolorin vahat on kyllä täälläkin havaittu mainioiksi. Minulla myös työpisteen "rakentaminen" meneillään. Tuohan on periaatteessä hyvä,, että toisella tehovaihe ja toisella ei, meillä molempien yhtäaikainen tehotus saa usein aikaan yhteentörmäyksiä. ;) Ihanaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vuorovedoin mennään. Osmocolorin vahat on huippuja :)

   Poista
 3. Meillä on myös Osmocoloria työpöydän (ja muissakin) tasoissa. Se on kyllä ollut tosi toimiva ratkaisu!
  Tosi kivalta näyttää nuo julisteet, itsellänikin ollut ikuisuusprojektina niiden hankkiminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi vielä jossain vaiheessa käsitellä pojan tamminen työtaso vahalla. Pöydän käsittely taitaa kuulua meidän ikuisuusprojekteihin ;)

   Poista
  2. No nyt on meilläkin juliste:)
   Valikoimaa oli tosi hintsusti, mutta tuo jakkarajuliste viehätti kovasti, joten sellainen komistaa nyt meidän olohuonetta.

   Poista
  3. Huomasin :) Näyttää muuten todella hyvältä!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää käsitelty pinta :)
  Mukavaa viikonloppua
  t.Sanna

  VastaaPoista
 5. Artekin julisteet on kyllä ihanuuksia! Hyvältä näytää! Kuulostaapa hauskalta, että mies on ottanut ohjat käsiinsä sisustusasioissa:D Välillä on kyllä hyvä vuorotella näissäkin jutuissa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen innostus osoittautui nyt kuitenkin melko lyhytaikaiseksi ;)

   Poista
 6. Pitikin kirjoittaa, että nauti niin kauan kuin kestä...:)

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo julisteet ja sopii loistavasti paikalleen! Ja aina ei onneksi tarviikaan jaksaa, huili rauhassa sohvassa, kyllä se kohta taas innostaa! ;)

  VastaaPoista
 8. Heipat! Tuo oikean puoleinen juliste varsinkin viehättää, osaatko sanoa saako näitä ostettua jostakin suoraan vai ainoastaan tilaamalla netistä? Blogisi on herkku ajanviete, silloin, kun on omaa aikaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit