Yks kaks yllättäen

Yks kaks yllättäen lauantaista muodostui kulttuuripäivä. Starttasimme lounaan jälkeen kohti Helsingin keskustaa ja Kiasmaa. Omasta vierailusta nykytaiteen museoon oli vierähtänyt jo tovi aikaa ja olinkin varsin vaikuttunut museon teoksista. Kiasma tarjoili viiden kerroksen verran taide-elämyksiä, jotka viihdyttivät ja hämmästyttivät koko perhettä. Suosittelen vierailua Kiasmaan ihan jokaiselle.

Kiasma vierailun jälkeen oli aika tutustua legendaariseen teemaravintolakonseptiin Hard Rock Cafen muodossa. Ravintolan ruoka ei vanhempia täysin vakuuttanut, mutta lapset olivat silmin nähden vaikuttuneita seiniä kiertävistä rock aiheisista muistoesineistä. Jälkiruokakahvit ja kaakaot nauttimme nuorekkaasti Starbucks:ssa. Ilahduttavaa oli, että jono pysytteli kahvilan sisäpuolella ja saimme juomat suht. nopeasti. Kahvilan sisustus on viihtyisä ja trendikäs. Materiaalit vaihtelivat betonista puuhun ja sävymaailma rakentui mustan, valkoisen, harmaan ja vaalean puun sävyistä.

Mosaiikkipeili Kiasmassa

Starbucks tarjoilee hyvien kahvien lisäksi kivan ympäristön.

Iltapäivä oli todella onnistunut ja muistutti jälleen siitä, että aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs reissuun kokeakseen tajuntaa laajentavia hetkiä. 

Lopuksi vielä tunnelmaan sopiva video - Pharrell Williams, Happy.
Pirteätä pakkaspäivää, Mervi

Kommentit

 1. Ihastelinkin jo eilen Instassa teidän kultturelleja ajanvietteitänne ;-) Kiasma on jotenkin ihan liian lähellä - pitäisi tosiaan ryhdistäytyä ja käydä taas joskus sisäpuolellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään Petrin kanssa aktivoitua tämän kaltaisten juttujen suhteen. Usein sitä painelee päivät pitkät tuttujen paikkojen ohi lainkaan huomaamatta niiden hienoutta, mutta lapset kivasti herättelee näkemään asiat uudessa valossa. Kiasmahan on teille ihan täydellinen kohde, kun autonkin saa niin näppärästi halliin ;)

   Poista
 2. Joskus ja aika useinkin se ihan lähiympäristö yllättää :) yritin aikaisempaan postaukseen kommentoida kysyäkseni talonne julkisivun maalin sävyä,mutta ilmeisesti kommentti oli kadonnut tai se on poistettu,onko se todella Teknoksen 7151? Näyttää hyvältä ja täyttäisi meidän asemakaavan määritelmän keltainen..
  Elina

  VastaaPoista
 3. Mun oli tarkoitus raahata meidän porukka joululomalla Kiasmaan, mutta jotenkin aika loppui kesken. Ensi lomalla kyllä sinne mennään, sanoipa muut mitä tahansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Kiasma ei karkaa minnekään. Tsemppiä uuteen yritykseen ;)

   Poista
 4. Hauska sattuma, sillä mekin vietettiin eilen kulttuurilauantaita kohteenamme Aalto-museo:)

  http://villailona.blogspot.fi/2014/01/tuomisia-aalto-museosta.html

  VastaaPoista
 5. Lasten kanssa on kiva käydä museoissa :) Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit