Hyvä Joulumieli - vuoden tärkein blogihaaste!

Havahduimme asiaan hieman myöhässä, mutta vielä ehdittiin.

Olemme onnekkaita. Tulemme toimeen, voimme puuhastella sisustelurintamalla, harrastaa ja matkustaakin joskus. Elämä on kohdellut meitä hyvin toistaiseksi. Toki tiedämme, että ainakin taloudellisilla mittareilla mitattuna monella menee meitä paremmin, mutta tiedämme myös, että monen perheen tilanne on huonompi.

Ensi viikolla vietämme joulua, kukin tavallaan. Toisten pöytä on runsaampi kuin toisten, ja halusimme omalta osaltamme auttaa niitä, joiden juhlakattaus on vaatimattomampi. Osallistuimme Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin lastensuojeluliiton hyvä joulumieli -keräykseen, jolla hankitaan 70 euron ruokalahjakortteja perheille jotka niitä eniten tarvitsevat.

Emme ole koskaan haastaneet lukijoitamme emmekä muita bloggaajia mihinkään, mutta nyt haastamme! Keräys on voimassa aattoon saakka, joten sinäkin ehdit vielä hyvin mukaan.  Me lahjoitimme keräykseen 70 euroa, eli yhden lahjakortin verran, mutta summa voi olla jotain muutakin, enemmän tai vähemmän.

Eli, haastamme lukijamme ja muut bloggaajat mukaan keräykseen, esimerkiksi yhden sisustelutyynyn hinnalla! Toivottavasti lähdet mukaan. Jos lähdet, kerro siitä, kommenteissa tai blogissasi, laitetaan hyvä kiertämään!

Hyvää joulua ja joulumieltä kaikille!

Petri&Mervi

ps. Sisustelutyynyjä on muutenkin jo kuitenkin liikaa, ainakin meillä! (t. Petri)

Kommentit

 1. Tää oli erinomainen haaste! Pete ja sisustelutyynyt, vastustamaton peruste :). Hyvään tarkoitukseen. Yksi ruokalahjakortti check. Rauhaisaa joulua koko perheellenne! Päivi K.

  VastaaPoista
 2. Ihan paras haaste. Villa Valkon väki on mukana! Olin jo miettinytkin, että haluan lahjoittaa jotain hyväntekeväisyyteen, onneksi teitte valinnan minulle helpoksi tämän postauksen myötä. Oikein lämmintä joulua moderniin puutaloon. <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hieno haaste, me olemme mukana! Tänä jouluna olemme opetelleet uudenlaista lahjakulttuuria ja lahjoiksi on hankittu mm. Toisenlaisia lahjoja http://www.toisenlainenlahja.fi/lahjat/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että innostuitte mukaan! Rauhallista Joulua!

   Poista
 5. Hieno postaus, meidänkin perhekin osallistui ja laitoin haasteen myös omaan blogiini.

  VastaaPoista
 6. No nyt saitte kyllä minutkin liikkeelle! Joulumieltä lahjoitettu siis täältäkin. Mukavaa joulunaikaa teillekin. :)

  - Paula

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit