Joulun huipennusKaikki jotka seuraavat modernia puutalo instagramissa tietävät kuvien perusteella, että olemme viettäneet perinteistä joulua maaseudulla. Anoppi järjesti upean maalaisjoulun johon kuului herkullisia ruokia, perinteinen kuusen haku ja joulupäivän konsertti. Kaikki oli täydellistä. Miten kiittää täysihoidosta miniä helvetistä eli allekirjoittanut? Juuri ennen kotiinlähtöä kuivaan koiran lattialle tekemän pissalammikon anopin lempihuivilla!!! Sekoitin huivin siivousriepuihin joita anoppi oli valmiiksi leikellyt kyseistä tarkoitus varten. En uskaltanut tekoa anopille tunnustaa vaan toimitin huivin vaivihkaa pyykkikoriin.

Luulenpa, että minun tulee keksiä anopille jokin kiva tuliainen kun hiihtolomalla jälleen kohtaamme.

Mukavaa joulun jälkeistä elämää kaikille lukijoille.

terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Mainio! Toivottavasti oli helposti pestävää sorttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies nauroi kyyneleet silmissä kun selitin asiaa autossa kotimatkalla :)) Anoppi on nyt tietoinen asiasta ja huivi kestää kuumankin konepesun.

   Poista
 2. Auts :) toivottavasti tosiaan on konepestävää materiaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kestää hyvin konepesun. Onni onnettomuudessa :)

   Poista
 3. Voi apua! :'-D Kaikkea sitä sattuu..

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti huivi oli konepesunkestävä :)
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 5. Mitäs nyt pienistä koiran pissistä :D Mä joudun tekemisiiin isompien lammikoiden kanssa, mutta pääsenpähän patjaostoksille. Ja ei todellakaan mene omasta pussista nämä ostokset,mutten silti nauti tilanteesta. Ps. suosittelen jotakin hyvää lahjaa kyllä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä vaan sillekin suunnalle :) Täytyypä tosiaan jollain anoppia piristää hiihtoloman yhteydessä.

   Poista
 6. Omg, lahja ehkä olisi paikallaan :D

  VastaaPoista
 7. Hih, tekevälle sattuu! :D Kaunis kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sattuu :) Kuva on vanha, en järkytykseltäni pystynyt kuvaamaan.

   Poista
 8. Nyt kiinnostaisi tietää tarkemmin, millainen anopin lempihuivi oli, kun sen sekoitti siivousriepuun. Joko anopilla on tosi mielenkiintoinen huivimaku tai sitten siivousrievut ovat ehtaa designia ;).

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti Sari! Anoppi oli repinyt siivousrievuiksi mm. lasten loppuun kuluneita Marimekon paitoja. Huivi, jolla lirut lattialta pyyhkäisin oli Marimekon puuvillahuivi :)))). Ei siis mikään ihme, että erehdyin. Huivi kestää hyvin pesun ja tuskin mitään peruuttamatonta pääsi tapahtumaan. Olihan se tietysti hieman kyseenalainen tapa kiittää joulun laittamisesta. Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
  2. Nuo sittenhän tuo sekaannus on täysin ymmärrettävää. En vaan voinut välttää mielessäni kuvaa vileda-, wettex-, sinimikrokuitu- ja mitä-näitä-siivousliinoja-nyt-on-tyyppisestä huivista ;). Hyvää loppuvuotta moderniin puutaloon, teillä on ihan mahtava blogi.

   Sari

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit