Sunnuntain harrastuksia

Suuntasimme aamusta heti massiivisten lumitöiden jälkeen viettämään talvipäivää Peuramaalle. Laskettelu on koko perhettä innostava harrastus, joten ketään ei tarvinnut liiemmin houkutella mukaan. Pienuudestaan huolimatta peuramaa on kelpo harjoittelupaikka Isille ja lapsille. Vaimo ilmeisesti kokee olevansa jo sen verran pätevä, että hän jätti nyt pikkumäen treenit väliin ja vietti aikaa kahviossa ja kameran takana.  


Harjoittelemme pojan kanssa molemmat lautajuttuja. Ensimmäiset laskut ovat pitkän tauon jälkeen raskaita, onneksi otimme vain kolmen tunnin liput, niissäkin riitti laskemista vallan mainiosti.


Hyvinhän se sujuu!

Tyttö on innostunut edelleen suksista, ja hyvä sekin. Tälle talvelle piti saada ilmeisesti Youtube -videoiden innoittamana twintipit. Niillä sitten treenattiin laskemaan takaperin. En vastustanut ostoa. Sukset olivat kuitenkin hankintalistalla, ja jos haluaa temppuilla, antaa mennä vaan.


Iskällä on näköjään lunta pepussa.

Ulkoilupäivän päätteeksi on mukavan raukea ja vähän väsynytkin olo. Aikaisin nukkumaan, jotta jaksaa aivan järkyttävän pitkän normaalin viiden päivän työviikon.

Talviterveisin

Modernin puutalon perhe

Kommentit

Suositut tekstit