Sisustusassari ja talvipastellit

Mikä onni ja ilo minua onkaan kohdannut. Olen saanut pyytämättä kaverikseni energisen ja erittäin motivoituneen sisustusassarin. Tässä jutussa pääsette katsastamaan ensimmäisen yhteisen työmme. 

Ollaan sisustusassarin kanssa lueskeltu ahkerasti alan lehtiä ja sen seurauksena meitä alkoi himottaa talvipastellit. Ei olla kumpikaan mitään suuria pastellisävyjen ystäviä joten euroja tähän projektiin ei ollut lupaa tuhlata vaan ainekset piti löytää kotoa. Tutkimme tarkasti liinavaatekaapin sisällön ja kaivelimme tekstiilikorin uumenista projektiin sopivia kuoseja.   Pienen etsinnän jälkeen onnistuimme löytämään kylmiä lilan ja roosan sävyisiä koristetyynyjä ja vuodevaatteita sekä puuterimaisen pehmeän, roosaan sävyisen viltin. Assari on kovin tarkka yksityiskohdista ja alla olevassa kuvassa hän siirtää tulppaanimaljakkoa muutamia senttejä seinän suuntaan.

assarin belfie

Uusi assari on työssään tinkimätön. Hänelle ei riitä, että lopputulos on hyvännäköinen vaan sen pitää myös tuntua hyvältä. Tämänkertainen petaus oli kuin suunniteltu vauhdikkaiden kuperkeikkojen tekoon.

Wuhuu!

Tässä assari hieman möksähtää, kun hänelle huomautetaan ettei sänky varsinaisesti ole hänen aluettaan.


Tämmöinen siitä sitten tuli. Odotettavissa ruusuisia unia seuraavaan petaukseen asti.Luovaa viikkoa kaikille! Me jäädään sisustusassarin kanssa suunnitelemaan uusia projekteja.

t. Mervi & Pepe

Kommentit

 1. Pepe on niin ihana! Näistä tämänlaisista postauksista tulee aina niin hyvälle tuulelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ihana, välillä raivostuttava. Kiitos Liina :)

   Poista
 2. Mikä onni on tuollainen assari! Saisko muuten ostopaikka vinkkiä tuosta viltistä? Olen haeskellut jo pidenåään tuollaista villahuopaa, eri värisenä tosin. Kaikenlaisia kudottuja on tarjolla, mutta huopamaisia yksivärisiä ei oikein missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnipa hyvinkin ;) Viltti on Normann Copenhagenin ja hankittu Köpiksen Illums bolighus -tavaratalosta.

   Poista
 3. Kerrassaan ihana assari ja tosi kaunista olettekin taikoneet :) Meilläkin on pari assaria, joista toinen on kyllä paljon tarmokkaampi sisustamisessa. Miten usein hän onkaan yllättänyt ja somistanut olohuoneen tekstiiit, eli tyynyt ja torkkupeiton ihan eri tavalla kun itse olisin ne laittanut. Hän myös taitavasti hyödyntää lattiatilaa tekstiilien sommittelussa. Ja eihän se haittaa, jos somistuksista saa samalla majan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän assarit handlaavat selvästikin korkeamman ja vaikeamman tason projekteja :))

   Poista
 4. Assari alkaa olemaan jo aika pro. Kohtahan se onkin sitten varmaan sisustuspäällikkö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että hän harppaa suoraan johtotehtäviin :)))

   Poista
 5. No ei vähän hyvä assari sulla!!! :) Hihih.

  VastaaPoista
 6. Meillä mennään kahden assarin voimin. Heillä on varsin erikoisia näkemyksiä kodin sisustuksesta, mutta yhtä kaikki pääsemme lopulta yhteisymmärrykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän assarit on kyllä erittäin elegantin näköisiä ja varmasti hyvällä maulla varustettuja :)

   Poista
 7. Assarin belfie on ihan paras! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit