Huomenta!





Hyvää huomenta modernista puutalosta! Mies on ulkona tekemässä lumitöitä, poika pelailee pleikalla ja me nautitaan tyttären kanssa myöhäiseksi aamiaiseksi vohveleita. Pepe makoilee ruokapöydän alla ja nuolee varpaita. Ihan pian jatkan kahvinjuontia ja blogien selailua tuossa sohvalla. Vaikka ulkona on vielä kovin talvista on sisällä melko keväinen tunnelma. Vaihdoin viikolla sohvan taakse Ikean vanhan villamaton ja kokonaisvaikutelmasta tuli jotenkin kovin ruotsalainen. Himoitsen tällä hetkellä kotiin erilaisia kuoseja ja värejä. Ehkäpä minulla on pientä energiavajausta, jota yritän paikkailla iloisilla tekstiileillä. Tällä hetkellä himoitsen erityisesti Svenskt Tennin kasviaiheista tyynyä.  Narsissit olivat tyrkyllä kauppareissulla Lidlissä enkä tietenkään pystynyt niitä vastustamaan.

Pirteää lauantaita!

-Mervi

Kommentit

  1. Ihanan näköistä! Jotenkin sitä kevättä vaan haluaa tuoda omaankin kotiin vaikka talvi on nyt parhaimmillaan. Tarkoitus olisikin lähteä nyt lasten kanssa luistelemaan :) Olin niin lähellä napata narsisseja Lidlistä mukaan, mtta maltoin vielä :) en ehkä kauaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meilläkin on vielä Vuokatin hiihtoloma edessä eli ei passaa vielä liian keväisiin tunnelmiin heittäytyä ;)

      Poista
  2. Ihanan keväinen tunnelma Modernissa puutalossa :)
    Svenskt Tenn:n kukkatyynyt ovat tosi kivoja ja pirteitä.
    Mukavaa lauantai iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Svenskt Tennin kukkatyynyt on kertakaikkisen hienoja. Ja kalliita. ;)

      Poista
  3. Kivan keväistä teillä! :) Narsisseja himoitaan täälläkin jo.

    VastaaPoista
  4. Sama täällä - kaipaan väriä talven jälkeen hurjasti! Meillä energiavajausta paikkaa juuri maalattu kirkkaankeltainen seinä lastenhuoneessa. Päivittäinen D-vitamiiniannos tulee, kun astuu huoneeseen. :D

    Olen myös hurmaantunut kaikenlaisiin kukkakuoseihin. Jos mulla olis vanha puutalo, niin meillä olit taatusti joku oikein mummomainen kukkatapetti. Svenskt Tenn:in kuosit on ihania, mutta en tiiä passaisko ne tämänhetkiseen sisustukseen - pitäis tyynyjen myötä uusia kaikki. ;)

    Kauniin keväisiä kuvia ja voi että tykkään teidän tyylistä kirjoittaa! Yksi parhaista blogeista. Kiitos siis siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maru ihanasta palautteesta! Teidän keltainen seinä on tosi pirtsakka. Meillä oli joskus vastaava eteisessä :).

      Poista
  5. Voi että minä tykkään näistä sinun kuvista - ne ovat niin simppeleitä ja samalla tyylikkäitä - sopivasti särmää. Osaat sen kameran kanssa ja onhan sinulla kyllä mitä kuvata :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit