Uutta sävyä seinään?
Välipala: jogurttia, hunajaa ja cashewpähkinöitä


Miehen ja lasten startatessa puoli yhdeksän aikaan laskettelurinteiden suuntaan jäätiin me Pepen kanssa kotiin nauttimaan kahdenkeskeisestä laatuajasta. Muutama minuutti hiihtäjien lähdön jälkeen ovikello soi ja oven takana seisoi tyttäreni, joka oli palannut noutamaan unohtuneita eväitä. Kun hiihtäjät oli vihdoin ja viimein saatu matkaan suuntasin Pepen kanssa metsälenkille. Kaikenlaisen hönöilyn lisäksi keräsimme lenkiltä mukaan maljakossa olevat puolukanvarvut. Välipalan aikaan olo oli niin rentoutunut, että aloin suunnittella ruokailutilan/olohuoneen seinän maalausta. Uusi sävy voisi olla lähellä pellavapöytäliinan väriä, kenties hieman syvempi, mutaan taittuva sävy?

Iltapäivällä hiihtäjät palasivat reissultaan posket punaisina ja iloisella mielellä. Ulkoilupäivän jälkeen vatsat täytettiin poronkäristyksellä, perunamuusilla ja puolukkasurvoksella. Loppuilta makoillaan vatsat pinkeinä sohvalla ja katsellaan Youtubesta hassuja hiihtovideoita ja tyttären löytämiä japanilaisia kokkailuvideoita.

Rentoa viikonlopun loppua ja tsemppiä alkavaan viikkoon!

-Mervi

ps. mikäli kokkailu kiinnostaa, niin täältä löytyy ohje kuinka voit tehdä ilmapallon avulla suklaasta tarjoiluastian. 

Kommentit

 1. Ihanalta päivältä kuulostaa! Hyvällä silmällä olet taas kuvat laittanut!

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Tervetuloa liittämään blogisi Suomalaisten rakennusblogien linkkilistaan:
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html
  Toiveena saada sinne kerättyä kaikki aktiiviset raksa-blogit :)

  Yst.T Karolina KOTI-blogista

  VastaaPoista
 3. Meidän keittiön seinä voisi olla kuvailemasi sävyn värinen, mutta näin muutaman vuoden jälkeen se on alkanut näyttämään ihan laastarin väriseltä :-O Olen jo pidempään suunnitellut sen maalaamista vaaleanharmaaksi, ja ehkä _ihan_ pian_ saan sen jopa aikaiseksikin (eli tämän vuoden aikana saan korkeintaan haettua ne pienet värilappuset kotiin mallailtavaksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Ihan kivassa vauhdissa tuo sinun projekti. Taitaa tästä meidän talon rakentamisesta tulla Suomen pisin rakennusprojekti :D

   Poista
 4. Pellavaiset sävyt on kyllä kivan lämpimiä. Hiljalleen haluttaa itselläkin maalata jokin seinä muullakin kuin valkoisella...mutta sävyjen valkkaaminen on jotenkin niin älyttömän vaikeaa, huh! Taitaa olla sitä pilkunviilaajan vikaa...voihan sen seinän aina maalata uudelleen jos tulee vikatikki. Mutta siinä vaiheessa perheen sanomattomasti päätetty paras maalaaja (mies) on kadonnut jo horisonttiin telojensa kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on, mutta saahan sen tosiaan maalattua uudelleen jos ei ihan nappiin mene ;)

   Poista
 5. Blogeissa kiertää mainio haaste perheen sisäisestä työnjaosta sisustushommeleiden kanssa. Olisi ihan mahtavaa kuulla teidänkin vastaukset! Parasta olisi tietysti, jos kumpikin vastaisi erikseen ja näkemättä toisen vastauksia =D
  Haaste löytyy blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska haaste, kiitos siitä! Katsotaan josko jossain vaiheessa saisimme tämän tekaistua.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit