Yksi pieni tyynynpäällinen


Marimekko Utö

Hobstar lasit sopivat hyvin myös tuikkukupeiksi

Viltin alla on mukava ottaa päiväunet

Anopin neulomat pitkävartiset villasukat on parhaat

Tämän hetken lempiasusteet


Mies se jaksaa jatkuvasti huomautella koristetyynyjen määrästä, mutta kyllä se niin on, että yksi pieni sisustustyyny voi tehdä ihmeitä koko huoneelle. Näin loppiaisena, kun viimeisetkin joulukoristeet on kannettu varastoon alkaa sisustajan mieli kaipailla kotiin raikkaampia kuoseja. Uusin tyynytulokas, Marimekon alesta löytynyt, Utö tyynynpäällinen piristää kivasti koko makuuhuonetta. Ihailen blogeissa ja lehdissä näyviä kerroksellisia, hotellimaisia petauksia, mutta en saa niitä toimimaan arjessamme. Olenkin päätynyt makuuhuoneessamme hyvin simppeliin ja huolettomaan petausmalliin, joka kestää hyvin lasten kuperkeikat kuin koiran hepulikohtauksetkin.

Valoisaa loppiaisen jälkeistä aikaa!

terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Haha, mun mies kerran laski meillä olevat koristetyynyt. Jaksaa yhä edelleen muistutella säännöllisin väliajoin niiden määrästä. Mielestäni koristetyyny muuten on ihan harhaanjohtava nimitys. Eihän ne ihan pelkkiä koristeita ole. Kyllä sohvalla aika ankeaa olisi ilman lisätyynyjä löhöillä, tai kirjan lukeminen sängyssä ihan tosi epäergonomista. Ja jos yksi tyyny oikeasti muuttaa koko huoneen ilmettä, ei sen hankkiminen voi väärin olla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi olla enempää kanssasi samaa mieltä :)

   Poista
 2. Meilläkin on tyynyt laskettu ;) mikä ihme se noita miehiä siinä niin ihmetyttää :))

  VastaaPoista
 3. Huoh..miehet.. :)
  Bongasin ihanan ponchon tuolta takaa, mistähän sen on ja mitä materiaalia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Taustalla oleva "lämmitin" on By Pia´s Designin Cashmere poncho.

   Poista
 4. Olen kasannut meille sellaisen hotellimaisen tyynyvuoren sänkyyn, näyttää tosi kivalta ja kutsuvalta, mutta nyt mies ei tiedä millä tyynyllä kuuluu nukkua ;) Nukkuu joskus niillä koristetyynyillä, kun ei kuulemma erota niitä kunnon nukkumatyynyistä ;)
  Samoin sohvatyynyjen määrästä saan kuulla, mutta kuitenkin ne näyttävät olevan kovassakin käytössä ainakin 'sohvaurheilupäivinä'.
  Tyynyjä ja kenkiä ei voi olla liikaa ;)
  Söpö Utö ja mahtavat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahaahaa! Miehet!! Ja aivan totta, tyynyjä ja kenkiä ei koskaan voi olla liikaa.

   Poista
 5. Se on muuten totta, että arjessa meilläkään ei toimi kerroksellinen petaus, valitettavasti :/ Hei, nuo makkarin lamput (pikkuiset), minkä merkkiset mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Miia, makkarin seinälamput ovat Artemide Tolomeo micro parete -valaisimet. Lisäkuvia valaisimista näet vaikkapa täältä: http://modernipuutalo.blogspot.fi/2014/06/valopaketti.html

   Poista
 6. Ihanan simppeliä näin joulun runsaan sisustuksen jälkeen! Mistä olet löytänyt tuon pellavaisen (?) päiväpeiton?
  Toinen kysymykseni liittyy koiranpentuun &sisustukseen. Meille on tulossa koiranpentu muutaman kuukauden päästä ja yritän jo nyt ennakoida mitä sisustuksessa pitäisi muuttaa suurempien tuhojen välttämiseksi. Mitä te muutitte sisustuksessa ja miten ratkaisitte esim. valkoisen sohvan haasteen? Oletteko peittäneet sohvan jollain? Entä onko matot pois lattioilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos! Tuplatäkin päällä oleva pellavalakana on Monday to Sunday Home mallistosta. Lisätietoja löydät täältä: http://mondaytosundayhome.blogspot.fi/
   Koiranpentu viettää yksinollessaan aikaa "miestilassa", josta olemme siivonneet kaikki mahdollisesti vaaralliset aineet/tavarat kaappeihin. Matot on viety varastoon muutamaa mattoa lukuun ottamatta. Sohvalle on osittain levitetty vilttejä. Muuten emme ole sisustusta muokanneet, mutta lastenhuoneiden ovet pidetään kiinni, mikäli tilassa leikitään pienillä esineillä. Pissa-alustoiksi suosittelen Tena petisuojia. Niitä saa tilattua esim. täältä: http://www.linctus.fi/tuote/tena-bed-plus-koko-60x90-cm-laatikko-120-kpl/770111ltk/ Näistä ei irtoa mustetta lattialle kuten sanomalehdistä ja suojaavat hyvin parketin suuremmilta roiskeilta ;) Onnellista pentuaikaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit