Pääsiäistunnelmia

Emäntä aloitti heti aamusta pääsiäiskukkien ja -somisteiden levittelyn ympäri taloa. Olohuoneen pöydältä löytyy muniakin ihan kaksin kappalein.


Näitä munia kun tarkemmin nuuskuttelee, niin ihan selvästi pystyy haistamaan sokerin makean
tuoksun.


Noniin, oikeassa olin! Toisessa munassa näkyy olevan Pupujussin kevätrakeita ja toisessa hopeisiin papereihin käärittyjä suklaamunia. Voi kuinka ne tuoksuvat herkullisilta, mutta eivät kuulemma ole minulle tarkoitettuja.


Emäntä muuten unohti kasvattaa rairuohon. Korjasi tilanteen nopeasti laittamalla Aalto vaasiin narsisseja ja tuollaisia söpöjä pikkutipuja. Harmi, että tiput ovat tuolla lasin takana piilossa, niitä olisi vallan mahtavaa heitellä ympäri kämppää ja samalla maistella niiden muovisia pikkuvarpaita.


Emäntä on nyt kyllä onnistunut rakentamaan erittäin koiraepäystävällisen pääsiäisen. Helmililjatkin on visusti aseteltu lasivaaseihin. Katsokaa vaikka täältä. Ei toivoakaan, että pääsisin maistelemaan tuoretta multaa.

Tällaista se on koiranelämä modernissa puutalossa. Jännä nähdä, onko minulle varattu mitään pääsiäisherkkuja. Itselleen ja vieraille ovat kuuleman mukaan valmistamassa karitsaa ja salsa verdeä. Mitä ne nyt sitten ikinä ovatkaan.

Hyvää pääsiäistä kaikille koirille ja muillekin eläimille!

WufWuf, Pepe (ja Mervi)

Kommentit

 1. Toivottavasti sullekin ois jotain pääsiäisherkkua tarjolla... Käytä nappisilmäilmettä ja hiukan surullista kuonoa niin eiköhän ala jotain löytymään. Toimii yleensä, kannattaa ainaki kokeilla. Hyvää pääsiäistä, ehkä myös monernin talon ihmisväellekin. :DDDD Terkuin välillä vähän eläimellinen tyyppi, enimmäkseen vaikutan varmaan apinalta. Heheee

  VastaaPoista
 2. Kaunis (vaikkakin koiraepäystävällinen) idea tuo Aalto-maljakon käyttö helmililjoille ♡
  Pepelle hyväntuoksuista pääsiäistä toivottelee täältä eräs herra Koira.

  VastaaPoista
 3. Täällä koiraa hemmotellaan lampaan luilla, Pepellekin niitä riittäs.

  VastaaPoista
 4. :D Iloista pääsiäista teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Sitä samaa Villa Murusen suunnalle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit