VappukukkiaPoimin viime viikonlopun kauppareissulta mukaan gerberoista, ruusuista, liljoista, krysanteemeista sekä vihreistä oksista koostuneen sekakimpun.Viikon mittaan osa kukkasista kuihtui, mutta pelastin parhaiten säilyneet yksilöt pienempiin laseihin. Ajattelin käyttää näitä jäljelle jääneitä kukkia vappupöydän koristeina. Muuten vappupöydän värimaailmaa tulee hallitsemaan sinisen sävyt. Kuvassa olevassa lasimunassa on juurtumassa uusi kaktuksen alku.

Mukavaa vapun odotusta!

-Mervi

Kommentit

  1. Tuoreet kukat ovat kyllä ihania, mutta harmikseen eivät kestä niin pitkään mitä toivois. Hauska tuo lasinen muna ja kivan näköinen siinä tuo kaktuksen alku. Tykkään ite just kirkkaista vaaseista ja minusta kauniita vaikka mukulat, juuret ja varret näkyvät. Hyvää vappua sinne. Me lähdetään juhlimaan kummitytön SM-mitalia ja muutenkin loistavaa kautta hiihdossa eli kaksi hyvää syytä juhlia :) :) :) Ylpeä kummitäti täällä. Meinasin ekana, että pukeudun juhliin naamiaisasuun eli venäläiseksi hiihtäjäksi perukki päässä ja mitaleita kaulassa...isäntä ei kuuleman aikonut lähteä ollenkaan juhliin...höh, mulla olis ollu pokkaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, onnittelut kummitytölle hienosta saavutuksesta!! Minusta tuo pukeutumisidea oli loistava, mutta ehkä miehen kannalta tosiaan parempi ettet sitä toteuttanut :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit