Uusia printtejä

Olin ajatellut, että saan viettää perjantai illan rauhassa miestilassa, mutta turha luulo. Vaimo oli hakenut postista Desenionin paketin, joten tämä tarkoitti sitä, että pääsin kehystämään uusia julisteita, ja koska raameja ei ollut tarpeeksi, niitäkin piti vielä hakea Ikeasta muutama lisää. Ja luonnollisesti myös taulukoukut loppuivat, eli rouvan projektista kumuloitui myös rautakauppareissu.  

Ruotsalainen Desenio on avannut hiljaittain verkkokaupan myös Suomeen. Jos koet taulujen ja julisteiden asettelun vaikeaksi kuten minä, sivuilta löytyy päteviä vinkkejä sommitelmien rakentamiseen


Paris / Chanel mademoiselle

Chanel nail polish


Kuten kuvista voi arvata, valinnat teki pääsääntöisesti Mervi. Pääsin itsekin vaikuttamaan parin julisteeseen, mutta ne eivät nyt sattuneet mukaan tähän hänen ensimmäiseen kuvasarjaansa. Paitsi yllä olevassa kuvassa taustalla näkyvä Eiffel, joka oli minunkin suosikki. Chanel -aiheiset julisteet asemoitiin kuulemma loogisesti vaatehuoneen läheisyyteen. Ilmeisesti tässä haettiin jotain muotiin liittyvää linkitystä, vaikka mielestäni tuo Chanel -ei nyt sovikaan kovin kummoisen hyvin yhteen tänään ostamieni uusien prätkäfarkkujen kanssa."I don't do fashion I am fashion. -Coco Chanel"

Jos sinäkin naislukijamme haluat järjestää miehellesi julistehommia, kannattaa niin sanotusti pysyä taajuudella, koska virittelemme tänne piakkoin yhteistyössä Desenion kanssa arvonnan, jonka palkintona tietty julistepaketti.

Meidän viikonloppu jatkuu nyt minun valitseman elokuvan merkeissä, palkkiona asennushommista. Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin!

T:Petri & Mervi


Yhteistyössä: Desenio

Kommentit

Suositut tekstit