Sunnuntain kahvihetki
Heippa! Täällä vietetään laiskaa sunnuntaita kahvin ja croisanttien merkeissä. Pojat ovat vesisateesta huolimatta fudisturnauksessa ja perheen naiset pyörivät kotona aamutakeissaan vielä kolmen aikaan iltapäivällä. Laiskottelun ja herkuttelun välissä treenataan tyttären enkun kokeeseen ja pestää pyykkiä. Tällaiset hitaat sunnuntait ovat parasta palautumista kiireisen viikon jälkeen.

Lauantai oli myös hieno päivä. Tapasin vanhan ystäväni kolmen vuoden tauon jälkeen. Juteltavaa ja päivitettävää riitti paljon ja taksin kaartaessa kotipihaan huomasin kellon olevan jo puoli neljä aamuyöllä. Huh, huh, enpä heti muista milloin viimeksi olisin jaksanut valvoa näin myöhään.

Voikaa hyvin!

Iloista vappuviikkoa, Mervi

Kommentit

 1. Täällä vähän samat puuhat, pojat olivat sateessa fudisturnauksessa ja mä laiskottelin puoleen päivään. Nyt on koko sakki kotona ja vielä pitäisi vähän heiluttaa imuria, mut kun ei jaksa! Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa täydelliseltä lökösunnuntailta :) Mie kävin viihteellä eilen myös...ja silmät lopsuu ihan koko ajan, mutta urheasti meinaan pysyä hereillä iltaan asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihteen jälkeen kroppa on väsynyt, mutta mieli virkeä. Aina välillä tekee hyvää irrotella pienen turvotuksenkin uhalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit