Kodin kevät päivityksiä


Olen viikonlopun aikana päivittänyt kotiin keväisempää tunnelmaa viherkasveilla ja julisteilla. Tykkään kovasti kasveista ja printeistä, koska niillä saa kodin ilmeen piristymään nopeasti ja edullisesti. Tyynynpäälliset sopisivat tarkoitukseen myös hyvin, mutta miehen mukaan uusia koristetyynyjä tai niiden päällisiä ei tarvitse tähän taloon hetkeen hankkia.

Artekin jakkaran päällä olevan kultaköynnöksen oli tarkoitus päätyä amppeliin, mutta sitten en keksinytkään amppelille sopivaa paikkaa ja laitoin kukan ruukkuineen Uashmama pussukkaan. Kultaköynnöksen voi nyt huoletta nostaa vaikkapa keittiön kaapiston päälle. Pyöreään maljakkoon taitoin vasta avautuneen lehden peikonlehdestä. Yksi suuri lehti pyöreässä maljakossa riittää jo yksinään luomaan keväisen tunnelman.

Mustavalkoisen & -julisteen asetin nojaamaan mustaa puoliseinää vasten. Julisteen kehykset on mallia Ribba ja hankittu Ikeasta. Tästä ratkaisusta myös mies tykkää. Vaikutelma on rento, eikä yhtään seinää vahingoitettu tätä asetelmaa rakennettaessa.

Sunnuntai terveisin, Mervi


*juliste saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

 1. Viherkasvit tuo kyllä kivan tunnelman.
  Mies voisi tykätä myös 3M seinäkiinnitystarroista, kevyet julistetaulut ja valokuvat pysyy seinällä eikä tarvita naulanreikiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se mies voisi tykätä! Kävi itseasiassa jo ostamassa tarrakoukkuja, mutta taulut olivat liian raskaita kyseisille koukkuparoille :)

   Poista
 2. Tosi hyvän näköinen tuo kultaköynnös pussukassaan, sehän on ihan kuin sille luotu!

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas fiilis!
  Olette varmaan kertoneet jo kymmenen kertaa, mutta mikä lattia teillä teillä on, kenen valmistajan? Saarnia? Nimim. Lukuisia mallipaloja tilattu, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirpu! Parketti on Timberwisen harjattu ja öljyvahattu tammiparketti sävy on Cream. Tsemppiä lattiavalintoihin ;)

   Poista
 4. Aina yhtä ihana koti! Huomasin instagramissa uudet ihanat lintu korvikset! Minkä merkkiset ne on? Mahtaisikohan löytyä jostakin nettiputiikista myös minulle :)
  T.Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen :) Korvikset ovat merkkiä Syster P ja niitä löytyy ainakin täältä:http://www.systerp.com/se/birdy-earrings-silver

   Poista
 5. Kaunis asetelma! Haluaisin kanssa tuon peikonlehden joka nyt niin IN! : D Mistäs tuo kirjainjuliste olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) Meidän peikonlehti on ostettu Bauhausista. Kirjainjuliste on Deseniolta: www.desenio.fi

   Poista
 6. Onko seinän sävy musta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit