Syksyiset pellavalakanat

Elämässä pitää olla pientä luksusta. Yhdelle se tarkoittaa iltaa hyvässä ravintolassa, toiselle kuumakivihierontaa kylpylässä ja kolmannelle käsivarrella keikkuvaa Chanelia. Mielestäni arjen luksusta voi olla hetki, elämys tai asia, joka tuottaa iloa ja mielihyvää arkisten askareiden keskellä. 

Koska olen kahden aktiivisen lapsen, töissä käyvä äiti ja luonteeltani kotihiiri, edustaa minulle luksusta parhaimmillaan rauhalliset viikonloppuaamut ja perheen yhteiset sunnuntai aamiaiset. Sunnuntai aamuisin tykkään makoilla sängyssä hieman pidempään ja kuunnella peiton alta miehen ja pojan touhuja heidän valmistellessa aamupalaa keittiössä. Tyttären ääniä ei kuulu, sillä hän tulee äitiinsä ja nukkuu mielellään pitkään viikonloppuisin. Täydellisen aamuhetken takaavat hyvät yöunet ja kauniit petivaatteet. 

Petasin viikonloppuna ensimmäistä kertaa sänkyyn blogiyhteistyön kautta saadut By Pia´s Luxury Linen pellavalakanat. 

By Pia´s Luxury Linen



Lakanoiden meleerattu denim kuosi, kaunis harmaan sävy ja kankaan raakasilkkiä muistuttava hohde sai aamun tuntumaan erityisen luksukkaalta. Lakanat on valmistettu uudella kudonta-tekniikalla ja 100% pellava tuntuu käteen niin silkinsileältä, että sitä tekee mieli hypistellä. 

Denim Harmaa


Lakanoiden sävy on mielestäni erityisen kaunis, se ei taitu mihinkään toiseen sävyyn, ja siihen on helppo yhdistellä muita sävyjä. Itse asiassa tykästyin lakanoihin niin paljon etten raaskinut peittää niitä edes päivällä. Levitin kuitenkin torkkupeiton rennosti lakanoiden päälle ihan vain siltä varalta, jos Pepe sattuisi unohtamaan ettei sänky ole koiran paikka.

kookosnapit viimeistelevät lakanoiden helman


Meillä on nukuttu koko kesä ryppyisissä pellavalakanoissa ja puuvillaisissa kukkalakanoissa. Kummatkin ihanan rentoja, helppoja ja kesäisiä vaihtoehtoja. Syksyn pimeiden ja sateiden myötä tuntuvat sileät pellavalakanat kivalta vaihtelulta ja luovat makuuhuoneeseen aavistuksen hotellimaista tunnelmaa.

Kauniita unia, Mervi


Blogiyhteistyö: By Pia´s Design 

Kommentit

  1. Huikean ihanalta näyttää. Hitaat aamut <3

    VastaaPoista
  2. Minä vasta haaveilen pellavalakanoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä haaveilen tällaisista vastaavista lakanoista eri värisinä :)))

      Poista
  3. Pellavalakanat ovat kans vieneet voiton ja By Pia`s petivaatteet kyllä näyttävät ihanilta ja varmaan tuntuvatkin, niin ko muutki hänen tuotteensa. Työttömänä voi vain haaveilla noista :/...No, jos sitten joskus parempina aikoina :) Ihanalta näyttää makuuhuoneenne, ihana värimaailma...I LIKE <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, lakanat on todella ihanat. Teidän kodissa on monta sellaista juttua joista itse haaveilen :)

      Poista
  4. I H A N A T <3 Ja nuo napit on ihan best idea! Meillä on yksissä pussilakanoissa nastat, eikä täkki pääse siis koskaan pakenemaan ulos. Olisihan se helppo ommella tuollaiset nappijutskat vaikka kaikkiin...kunhan saisi aikaiseksi.

    Tuo ponchokin on niin kiva, että taitaa päätyä ostoskoriin. Kohta on vaikka minkälaista reissua tiedossa ja se näyttää sopivan moneen menoon! Kivaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne ihanan luksukkaat ja miellyttävät ihoa vasten. Käytän ponchoa lähes päivittäin. Se on kätevä heittää mukaan laukkuun ja pukea päälle tarpeen tullen. Ja kuten totesit, sopii hyvin reissuvaatteeksi :) Ihanaa keskiviikko iltaa!

      Poista
  5. Miten nuo "sileät pellavalakanat" pesun jälkeen saadaan jälleen sileiksi? Entä pölyävätkö pellavalakanat enemmän kuin puuvillaiset? Mankeloin tavallisesti kaikki lakanat, mutta napilliset eivät sovellu siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen sellainen rouva hulda huoleton etten edes omista mankelia :). Mankeloiduissa lakanoissa on kyllä ihan oma fiiliksensä. Minulle kerrottiin By Pia´s Designilta, että pesun jälkeen lakanat tulisi suoristaa mahdollisimman hyvin kuivumista varten. Lakanoiden pitäisi kuivua tosi nopeasti ja kevyt höyrysilittäminen palauttaa niiden lookin kuin pakasta vedetyksi. En ole huomannut, että pellavalakanat pöllyäisivät huomattavasti enemmän kuin puuvillaiset.

      Poista
  6. Tosi kauniit lakanat! Ja kaunis on makuuhuone muutenkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit