Edustusmies"Yes, I wear suit today because my wife forced me to go to the coctail event. You know Finnish design brand Marimekko? Yes, they are opening new store today, I have to go there." Näin selitin ranskalaisille työvierailleni muodollisempaa pukeutumistani. En erityisemmin viihdy kokkareilla, mutta kun vaimo nätisti pyysi, suostuin tämän kerran.

Mutta ihan hyvä maku illasta jäi, koska tarjolla oli ruokaakin, toisin kuin kauppareissulla yleensä. Aivan mahtavia vietnamilaisia rullia. Santsasin monta kertaa, mutta aina eri tarjoilijalta etten jäisi kiinni. Tutun näköisiä kippoja ja kuppeja siellä oli, ja Mervi osti takin. Minä en ostanut mitään.

Tuossa kuvassa tähystelen Marimekon taiteellista johtajaa Annaa. Jos olisin päässyt jututtamaan, olisin ladannut tiskiin koko Ruotsin osaamiseni, ja esittäytynyt näin: Hej Anna! Jag heter Petri, och jag tycker om köttbullar och potatis! Hur mår du?

Trevlig resa,

Petri

Kommentit

  1. Edustavan näköinen edustusmies -Hyvä Petri :)
    Mukavaa että pääsitte yhdessä shoppailemaan.
    Hauskaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Olet tainnut katsella Marimekon kevään mallistosta vinkkejä asusi värejä valitessa. Tyylikkään takin on vaimosi ostanut, sovitin itsekin kyseistä takkia, mutta pihiys iski ja takki jäi ostamatta. Leppoisaa pyhää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit