Verhot vaatehuoneen eteen


Tässä on näkymä makuuhuoneen sängyltä vaatehuoneen suuntaan. Vaatehuoneemme on noin kuuden neliön tila, joka sijoittuu makuuhuoneen toiseen päätyyn, String hyllyköstä rakennetun työpisteen viereen. Käynti vaatehuoneeseen kulkee avoimen aukon kautta.

Silloin tällöin olisi mukavaa, ettei näkymä tilaan olisi näin avoin, sillä saattaahan olla ettei vaatehuone ole aina tiptop -kunnossa. Raskaita ovia emme ole aukkoon halunneet, koska käynti tilaan tulee olla vaivaton ja helppo.

Piipahdin tänään nopeasti Ikeassa ja katseeni osui Lill merkkisiin verhoihin. Valkoiset, harsomaiset verhot päästävät valon läpi, mutta antavat samalla näkösuojaa. Yleisilmeeltään verhot ovat kevyen ilmavat. Verhopakkauksen hinta oli alle nejä euroa ja tässä vaiheessa jo arvaattekin, että pian tässä huushollissa asennetaan verhoja kuin Markon luotsaamassa Innossa konsanaan.

T. Mervi

Kuva: Riina Salokangas / Deko 11/2015

Kommentit

 1. Kiitos vinkistä. Olen juuri miettinyt verhoja meidänkin vaatehuoneeseen. Täytyypä piipahtaa Ikeassa :)

  VastaaPoista
 2. Minusta tuohon pitäisi laittaa liukuovi, koivuvanerista tai maitolasista. En tykkää noista verhoviritelmistä ollenkaan (muutoinkaan, ikinä ja missään) ja nuo näyttävät kyllä (anteeksi) sääskiverkolta. Nimetön lukija Pohjois-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa nimetön lukija Pohjois-Suomesta ja kiitos mielipiteestä! Liukuovea on mietitty, eikä täysin hylätty. Verhot on helppo asentaa ja halutessa poistaa, mikäli päädytään ovi ratkaisuun myöhemmin. Tai ehkä pidetään ihan tuollaisenaan. Sääskillä ei siis jatkossa ole asiaa vaatehuoneen puolelle :).

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit