Koristevalot
Granitista hankitut koristevalot ovat tyttären huoneen tuorein uudistus. Valot ovat olleet paikallaan muutaman kuukauden ja ovat kovasti nuoren neidin mieleen. Idea valoripustukseen syntyi tyttären  toiveesta. Neiti toivoi huoneeseensa pylvässänkyä runsailla verhoripustuksilla. Valitettavasti huoneen neliöt eivät antaneet periksi suunnitelmalle ja mies säästyi kehikon nikkaroimiselta. Ideaa ei heitetty  kuitenkaan kokonaan romukoppaan, vaan pyrimme luomaan valoköynnöksellä illuusion sänkyä verhoavasta katoksesta. Tyttären mielestä tunnelma oli kiva ja toteutus riittävän hyvä, joten valot saivat jäädä paikalleen.

Koristevalot ovat olleet tämän viikonlopun teema. Siivosimme terassilta viimeiset kalusteet turvaan talven alta. Järkkäilyn lopuksi kaivoin varastosta esille miehen hyvin piilottamat 720 lediä ja kieputtelin ne terassin kaiteen ympärille. Hieman pienemmän valoköynnöksen ripustin olohuoneen vanhan peilin ympärille.

Valoisin terveisin, Mervi


Kuvat: Riina Salokangas / Deko 11/2015

Kommentit

 1. Niin nättiä, kelpaisi kyllä tälle 36v myös. Mikä olikaan tuon tummemman, lipaston takaisen seinän sävy? Onko huoneissa sälekaihtimet tai rullat (teillä ei taida olla ns perinteisiä verhoja missään huoneessa) t:Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isojen ja pienten tyttöjen maku ei ole kovin erilainen ;). Seinän sävykoodi on J487. Makuuhuoneissa on sälekaihtimet. Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 2. Viehättävä huone! Valot luovat sopivan rennon tunnelman.

  VastaaPoista
 3. Ihana fiilis kuvissa. :) -Heksu

  VastaaPoista
 4. Ihana huone <3 Millä tuo senkki on maalattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavasti en osaa sanoa millä senkki on maalattu. Siitä on tosi pitkä aika, kun se entisöitiin.

   Poista
 5. Millä kiinnitetty valot seinälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot on kiinnitetty kahdella pienellä naulalla joiden päässä on koukut.

   Poista
 6. Aivan ihana huone! Lastenhuoneessa tällaiset valosarjat kyllä toimivat ympäri vuoden. Meillä on roikkunut Clasun pallovalosarja verhokiskosta jo tosi pitkään, eikä sitä taidettu sammuttaa edes kesällä kertaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Tällaiset valosarjat ovat kyllä mukavan monikäyttöisiä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit